První pohled na přepracovaný model Škoda Kodiaq – bude čtyřoký

SUV, kterým česká automobilka v roce 2016 zahájila svou SUV-ofenzívu, se nyní dočká designových a technických vylepšení. Světová premiéra modernizovaného vozu proběhne 13. dubna.

210330_skoda-kodiaq-sketch-exterior-1

První designová skica ukazuje ještě výraznější příď přepracovaného modelu: vzhled vozu charakterizuje nový design kapoty, a rovněž vzpřímenější, šestihranná maska chladiče typická pro designový jazyk značky, na níž jsou patrné masivní zdvojené lamely. Přední světlomety jsou užší než u předchůdce a vytvářejí společně s mlhovkami umístěnými pod nimi novou „čtyřokou“ světelnou grafiku. Další výraznou novinkou je upravený přední nárazník, který je po obou stranách orámovaný prvky ve tvaru písmene L. Vyznačuje se širším centrálním přívodem vzduchu a dekory v barvě hliníku.

210330_skoda-kodiaq-sketch-headlight-2

Druhá skica nabízí detailnější pohled na nový design předních světlometů. Jasně vyobrazuje LED moduly umístěné nad sebou. Třetí skica pak ukazuje ostře vykreslené zadní svítilny, které jsou stejně jako přední světla užší než u předchůdce. Vyznačují se výraznými krystalickými tvary a designem ve tvaru písmene C.

210330_skoda-kodiaq-sketch-rearlight-3

Kodiaq se na přání dodává i v sedmimístném provedení. Dosud bylo vyrobeno více než 600 000 kusů.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru