Alcar představil nová kola pro zimní sezónu

Prémiová značka AEZ představuje pro letošní zimu designovou novinku s názvem Tioga. Toto slovo pochází z jazyka indiánského kmene Irokézů a znamená „kde se cesta rozdvojuje“. Značka AEZ si tento termín vypůjčila a použila ho pro svou novinku, do jehož designu vetkla „rozdvojení“ v podobě dvojitých paprsků. AEZ Tioga poskytuje širokou škálu aplikací nejen pro vozidla střední třídy. V originálních rozměrech od 17 do 19 palců je schválená například pro vozy Audi A3, A4, A6 a Audi Q3, BMW řady 3 a 5, VW Golf, VW Tiguan, Seat Tarraco, Seat Leon, Seat Ateca nebo Škoda Karoq.

AEZ Tioga_titan

Také kola DEZENT dodávají automobilům již tradičně styl i v zimním období. Novinka DEZENT TR silver nabízí sportovní design dvojitých paprsků se stříbrným lakováním. Varianta DEZENT TR black dodá automobilům jedinečný temný výraz svým celočerným lakem. Pro mnoho modelových řad je novinka TR k dispozici v originálním rozměru se schválením ECE a kolo tak není třeba zapisovat do technického průkazu vozidla.

DEZENT TR black_frontal

Ideálním řešením pro motoristy, kteří si vybrali některý z designů litých kol, ale zároveň chtějí mít kola opatřená originálním logem Škoda, Volkswagen nebo Seat, je nový adaptér. Originální krytky Škoda, VW a Seat lze nově pomocí tohoto speciálního adaptéru vložit do litých kol značek AEZ, DOTZ a DEZENT se standardním otvorem pro krytku o průměru 60 mm.

Octavia_IV

Nové jednodílné hybridní kolo 2.0 s odolnějším lakem pro Škodu Octavia IV

Alcar uvedl na trh novou generaci svého úspěšného hybridního kola a jako první ho nabízí pro čtvrtou generaci aktuálně nejprodávanějšího vozu v ČR, model Škoda Octavia. Hybridní ocelové kolo 2.0 je jednodílné a je opatřené novou generací ještě odolnějšího antracitového laku. Díky ECE homologaci se nezapisuje do TP vozidla a k jeho montáži  se použije originální příslušenství. Hybridní kolo 2.0 v originálním rozměru 6,5×16, ET46 je schválené i pro předcházející generaci Škoda Octavia 3, Volkswagen Golf VII, Seat Leon a Audi A3. Kromě Hybridního kola 2.0 nabízí Alcar pro novou Škodu Octavia také pestrou nabídku designů litých kol včetně kol v originálních rozměrech i klasická ocelová kola.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru