ALCAR ukázal jarní novinky od značek AEZ a DOTZ

Prémiové značky AEZ a DOTZ si přichystaly pro rok 2023 celkem devět nových designů litých kol. Motoristé tak mají velký výběr možností, jak si individuálně zkrášlit svůj vůz, ať už jde o vůz kompaktní nebo střední třídy, SUV nebo elektrický sportovní automobil. Novinky jsou pro mnoho vozů k mání se schválením ECE v originálním rozměru, který není třeba zapisovat do TP vozidla.

AEZ Alaska dark Porsche Taycan GTS_imagepic06

Elegantní vícepaprskové kolo AEZ Alaska je na míru vytvořeno pro elektrické sportovní vozy Porsche Taycan a Audi e-tron GT. Ve dvou barevných variantách s leskle černým lakováním a v kombinaci černého laku a leštěné čelní plochy nabízí možnost individuálního zkrášlení těchto futuristických prémiových vozů. V rozměrech od 9×20 do 11,5×21 palců je design AEZ Alaska schválen pro tyto elektromobily v originálních rozměrech. Sportovní elektromobily doplní svým mohutným vzhledem a díky optimalizované hmotnosti podpoří i jejich agilitu.

AEZ Montreal black Mustang Mach E_imagepic03

AEZ Montreal je sportovně elegantní design s dvojitými paprsky, který je k dispozici ve dvou barevných provedeních s leskle černým lakováním a v kombinaci černého laku a leštěné čelní plochy. Druhá novinka od AEZ má široké spektrum aplikací včetně asijských a francouzských značek automobilů. AEZ Montreal je k dispozici v rozměrech od 7×18 do 8,5×20 palců a i díky položkám v originálních rozměrech může kompaktní středová část tvoří s úzkými paprsky vylepšit design mnoha automobilů.

DOTZ Fuji gold Audi S3_imagepic07

Extravagantní design překřížených paprsků DOTZ Fuji se pyšní konstrukcí se sníženou hmotností. Sportovní lité kolo je k dispozici v rozměrech od 7,5×18 do 9×20 palců. Svým atraktivním vzhledem doplní mnoho modelů kompaktní a střední třídy jako je BMW řady 5, Cupra Born, Mercedes třídy C, Seat Ateca, Škoda Octavia, VW Golf a mnoho dalších. Varianta s lesklým zlatým lakem dodá automobilu jedinečný výraz. Kromě toho je DOTZ Fuji k dispozici také v povrchové úpravě s šedým metalickým lakem a s černým lakem doplněným leštěnou čelní plochou. Díky variantě se 4děrovým provedením se kolo v rozměru 18 palců perfektně hodí také pro vozy Stellantis Group (Fiat, Citroen, Peugeot). Umění designu se tu zhmotňuje v odlitém výrobku.

DOTZ LongBeach dark Audi SQ5_imagepic07

LongBeach je první design od značky DOTZ vyvinutý na míru pro vozy SUV. Motoristé si mohou vybrat ze dvou barevných variant tohoto designu s paprsky ve tvaru Y. LongBeach je dokonalým společníkem pro střední i velké zástupce třídy SUV od Audi až po Volvo. V rozměrech 9×20 až 10,5×22 palců a s nosností až 1 054 kg je DOTZ LongBeach pro tyto vozy perfektním řešením i díky mnoha aplikacím v originálních rozměrech. Vysoká nosnost a rozměry od 18 do 20 palců umožňují vyšperkovat design mnoha automobilů včetně asijských a francouzských modelů, jakými jsou Toyota RAV4, Kia Sorento nebo Renault Megane E-Tech.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru