Nissan vyměňuje nalakované nárazníky

Nissan spouští inovativní program umožňující, aby zákazníci co nejrychleji dostali svého miláčka zpět do stavu, jako když poprvé vyjížděl z dealerství.  

142712_1_5

Program lakovaných nárazníků je navržen tak, aby řidičům poskytl rychlý a efektivní způsob, jak mít své vozidlo opraveno po nárazu v nízké rychlosti. Statistiky evropských pojišťoven ukazují, že do této kategorie v současnosti spadá zhruba 70 % nehod. Díky tomu, že budou mít dealeři předem nalakované nárazníky skladem, mohou zaručit přesné sladění barvy, kvalitu povrchové úpravy jako z výroby, rychlou dodávku a zvýšenou spokojenost zákazníků.

Program lakovaných nárazníků je k dispozici pro aktuální modely Nissan Juke, Qashqai a Note a pro všechny dřívější verze těchto vozů. Včetně vozu Qashqai+2 to představuje sedm modelů a 28 různých barev karosérie. Program zahrnuje přední i zadní nárazníky. Proces jejich lakování a zapojení dodavatelé odpovídají postupům používaným v evropských závodech Nissanu.

Spuštění programu následuje po úspěchu programu lakovaných krytů zrcátek, který byl zahájen v roce 2012 a nabízel podobnou službu pro vnější zpětná zrcátka.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru