Projeďte se v Jaguaru

Ve dnech 7. až 27. dubna proběhne v OC Arkády Pankrác v Praze výstava luxusních sportovních modelů automobilové značky Jaguar. Návštěvníci si mohou nejen na vlastní oči vozy této legendární britské značky prohlédnout, ale také je mohou při projížďce řídit.

Jaguar_1

V rámci unikátní výstavy, která zmapuje historii značky Jaguar od prvních meziválečných modelů až po současnou produkci, si mohou návštěvníci vyzkoušet jízdu v supersportovním Jaguaru F-TYPE V6-S, nebo jako první otestovat absolutní novinku Jaguar F-PACE.

Součástí výstavy jsou bohaté doprovodné programy, které nadchnou malé i velké automobilové nadšence. Tři dubnové víkendy nabídnou skvělou zábavu a nezapomenutelné zážitky. Fanoušci se mohou těšit na velkou soutěž o diamant v hodnotě 50 tisíc korun a zapůjčení vozu Jaguar na týden, ale také na řadu dalších zajímavých cen. Princip soutěže bude jednoduchý: V co nejkratším čase přiřadit k deseti obrázkům aut na dotykovém displeji jejich správný název.

O víkendu 9. až 10. dubna od 12 do 18 hodin bude pro návštěvníky připraven mobilní showroom, ve kterém se mohou o vozech dozvědět veškeré informace. Chybět nebudou ani vyjížďky v Jaguaru F-TYPE V6-S o výkonu 380 koní nebo supersportovním Jaguaru F-TYPE R o výkonu 550 koní. Návštěvníkům budou k dispozici i limuzíny XE, XF a XJ. Tato rychlá auta se budou prohánět v okolí obchodního centra, kde je budou kromě zkušených řidičů řídit právě zájemci z řad veřejnosti. Ti si tak budou moci na vlastní kůži vychutnat jízdní vlastnosti těchto „divokých koček“.

V sobotu 16. dubna od 12 hodin proběhne před OC Arkády Pankrác setkání majitelů vozů Jaguar, kteří zde představí své miláčky. Společně se pak v 15 hodin vydají na spanilou jízdu Prahou. Vozy dorazí na Václavské náměstí, odkud zamíří zpět na Arkády Pankrác.

Během posledního víkendu od 23. do 24. dubna si organizátoři výstavy V zajetí Jaguaru připravili opravdovou lahůdku. Jak v sobotu, tak v neděli od 13 do 17 hodin mají zájemci vůbec první možnost usednout za volant zbrusu nového modelu F-PACE, který bude mít v České republice absolutní premiéru a to právě na Arkádách Pankrác. Už samotná možnost řídit automobil Jaguar je nevšední zážitek, v Arkádách si ale navíc zájemci budou moci vybrat z různých modelů.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru