Jaguar slaví 75 let speciální edicí modelu F-TYPE

Jaguar F-TYPE patří mezi poslední sportovní vozy značky Jaguar s bohatým rodokmenem, který započal již před 75 lety. Zahrnuje řadu nejvíce ikonických modelů, které kdy byly vyrobeny.

Jaguar_F-TYPE_24MY_Coupe_Exterior_Front_Foto 2

V provedení kupé nebo kabriolet nabízí F-TYPE vyváženou kombinaci vnitřního výkonu a řidičského potěšení s výrazným designem a interiérem z luxusních materiálů.

Pro poslední modelový rok, který bude prodáván od začátku roku 2023, je nabídka více zaměřena na to, aby si zákazníci mohli snadno vybrat svůj dokonalý F-TYPE. Vůz je ještě výraznější než kdykoli předtím, 20palcová kola jsou standard pro všechna provedení modelu a došlo i k nenápadným změnám některých detailů, například středy kol a znak na masce chladiče jsou nyní černé a nikoli červené.

U příležitosti posledního modelového roku modelu F-TYPE a vůbec posledního sportovního vozu Jaguar se spalovacím motorem mohou zákazníci vybírat vozy z nové edice F-TYPE 75 nebo F-TYPE R 75. Ty se vyznačují jedinečnými prvky designu interiéru a karoserie, pečlivě vybranou výbavou a přeplňovaným osmiválcovým motorem Jaguar o objemu 5,0 litru, který je synonymem modelu F-TYPE.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru