Citroën Berlingo žije – opět se spalovacím motorem

Značka Citroën s radostí oznámila, že opět nabízí spalovací verze oblíbeného Berlinga. Citroën Berlingo, který se vyráběl od roku 1996, má mezi zákazníky dlouholetou tradici oblíbenosti a pro svou všestrannost se stal oblíbeným vozem v různých segmentech trhu. V lednu 2022 ale Citroën ukončil v EU prodej osobních spalovacích verzí Berlinga, aby se víc zaměřil na rozvoj své elektrické řady vozidel.

CL 18.008.007_LowR

Nyní má ale Citroën Česká republika opět k dispozici výrobní linky pro Berlingo Profi+ se spalovacím motorem. Tato verze přináší osvědčené vlastnosti a výhody Berlinga, které si zákazníci oblíbili. Berlingo Profi+ je osobní vůz s homologací užitkových vozů N1 s upraveným podvozkem, který umožňuje zvýšenou užitečnou hmotnost až na 819 kg.  Zatížení střechy za jízdy je až 100 kg, což umožňuje například montáž autostanu.

„Jsme rádi, že můžeme ohlásit návrat oblíbeného vozu Berlingo a máme ho dostatek skladem, tudíž je zájemcům okamžitě k dispozici. Zároveň bereme objednávky na další,“ uvedl ředitel značky František Neuman. „Berlingo je ikonickým vozem značky Citroën a věříme, že verze Profi+ splní očekávání našich zákazníků, vyhoví všem potřebám jak řemeslníků tak rodin s dětmi a poskytne jim vynikající zážitek z jízdy tak, jak byli zvyklí. Nyní nabízíme pětimístné verze ve standardní délce a varianta vozu v délce XL (zůstává 5 míst) se již vyrábí a bereme na ni objednávky.“

Berlingo Profi+ je k dispozici s akční slevou již od 495 000 Kč. K vozu je možno využít bonus za starý vůz v hodnotě 30 000 Kč nebo úvěr s 0% navýšením. V nabídce je ve třech stupních výbavy: Live Pack, Feel a Shine, s benzinovým motorem PureTech 110 a naftovými motory BlueHDi 100 a BlueHDi 130 s automatickou osmistupňovou převodovkou.

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru