Přichází nový Citroën Berlingo

Ikonický model značky se má posunout na zcela novou úroveň. Přední část nabízí moderní, expresivní styl, Berlingo poskytuje zážitek na palubě podobný jako sedan, pokud jde o potěšení z jízdy, komfort a technologie. K vyššímu komfortu přispívají i sedadla Citroën Advanced Comfort a také nejnovější generace systému infotainmentu a konektivity. Nové Berlingo si zachovává svou velkou praktičnost a modularitu i verzi umožňující přepravovat až 7 osob.

Copyright Marc and David @ Continental Productiuons

Berlingo je oblíbený model, jenž svůj úspěch postavil na své všestrannosti a přívětivém vzhledu. Postupem času se Berlingo zdokonalilo z hlediska komfortu a stylu i pokud jde o architekturu a prostor na palubě, důmyslnost a praktičnost. Citroën s vozem Berlingo nabízí řešení pro rodiny, seniory i aktivní osoby všech typů.

Copyright Marc and David @ Continental Productiuons

Dojezd elektrické verze se díky nové baterii s kapacitou 50 kWh (užitečná kapacita) zvýšil na 320 km. Jde o ideální řešení pro zákazníky a rodiny. Tito zákazníci bydlí nejčastěji v příměstských oblastech nebo na venkově, takže mají větší možnost dobíjet vůz doma a chtějí mít pod kontrolou své provozní náklady.

Foto: archiv Citroën



Facebook

Nejčtenější

Nahoru