AutoforDrive Speciál 2022 je na stáncích

Po velmi úspěšném vydání z roku 2021 je tu opět nové vydání, a to zase v exkluzivním grafickém i tiskařském provedení. „AutoforDrive Speciál je tištěn na křídovém papíře prémiové kvality a také svým rozsahem naplňuje styl britských bookazinů, tedy publikace na pomezí časopisu a knihy, který se ale distribuuje především v síti prodejen s tiskem,“ vysvětluje šéfredaktor Josef Žídek. Tento způsob vydání velice zaujal naše čtenáře a k velkému překvapení byl loňský náklad vyprodán téměř z osmdesáti pěti procent, což je u periodického tisku velmi výjimečné.

AutoforDrive 2022

Letošní vydání speciálu shrnuje první pololetí roku 2022 a nabízí kromě testů automobilů a pohledu na vývoj trhu a ekomobility také několik exkluzivních reportáží z novinářských prezentací horkých novinek na trhu. Specialitou tohoto vydání je Fotostory supersportovního McLarenu Artura a reportáž z jízd se sportovním Audi RS3, svého favorita si tu ale jistě najde každý motoristický fanoušek.

Časopis AutoforDrive zaujímá své místo mezi motoristickými časopisy již 13 let a po celou dobu naplňuje své motto – Trendy Car Magazine. Pečlivé sledování nejen motoristických, ale také čtenářských trendů vedlo redakci již před deseti lety k rozšíření portfolia také o motoristický web www.auto4drive.cz. Obsah tohoto zpravodajského automobilového webu je nezávislý na tištěném časopisu a objevují se zde zprávy ze světa automobilismu na denní bázi. Objevují se tu ovšem i exkluzivní texty, které se podílejí na výhodném postavení webu ve vyhledávačích. Díky tomu je web navštěvován čtenáři pravidelně a opakovaně.

Výtisk časopisu dostanete u všech dobrých prodejců tisku v ČR.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru