Speciál AutoforDrive Novinky roku je na stáncích

Speciál vyšel v atraktivní formě bookazinu, tedy publikace na pomezí časopisu a knihy v měkké vazbě. Rozsahem je blíže knize, formátem, kvalitou papíru a zpracováním pak luxusním prémiovým magazínům.

AutoforDrive Special Novinky

„Přinášíme čtenářům jak představení horkých novinek, tak reportáže a redakční testy vozů, které byly letos uvedeny na český trh. Mapujeme také vývoj na trhu, nové formy mobility a ekologický přístup k motorismu,“ říká Josef Žídek, šéfredaktor časopisu i webu AutoforDrive.

V tomto roce se neurodilo jen hodně elektromobilních kousků, také konvenční modely dostaly své facelifty a našly se také úplně nové vozy, které rozšířily portfolio v různých kategoriích. Je dobře, že je pořád co testovat a pak o tom informovat čtenáře.

A tak se redakce rozhodla, že by nebylo od věci to všechno pěkně shrnout a výsledkem je speciál, který přináší pořádnou porci čtení. Kromě reportáží z představení horkých novinek je v něm samozřejmě řada originálních redakčních testů.

Ať už patříte k příznivcům či odpůrcům ekologické proměny motorismu, oba tábory si najdou to své. Sportovní vozy střídají elektromobily a nejvíc je samozřejmě crossoverů a SUV, které už nějakou tu dobu vyhrávají soutěž v pozornosti zákazníků.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru