Nové číslo časopisu AutoforDrive je na stáncích

Nové vydání motoristického časopisu AutoforDrive obsahuje tentokrát tolik originálních testů, že jsou rovnou rozdělené do několika sekcí, a to sportovní vozy, stylovky, výjimečná SUV a rodinné vozy.

AutoforDrive

A o jakých modelech se dočtete? Tak jen namátkou Jaguar F-Type, Ford Mustang, Subaru Impreza, BMW M235i Gran Coupé ve sportovních vozech, jako stylovky se představují Mini S Cabrio, Fiat 500 Hybrid, Smart, Mitsubishi Space Star. Nechybí ani dnes tak oblíbené SUV, a to nový Land Rover Defender, Mercedes-Benz GLS, Jeep Wrangler, Alfa Romeo Stelvio. Za rodinné vozy tu defilují např. Ford Kuga, Suzuki Vitara, Opel Astra ST nebo Hyundai Tucson N line.

Kromě testů čtenáři najdou v rubrice Specialita Rolls-Royce Cullinan, reportáž z jízd se Škodou Octavia  s alternativními pohony, rubrika První jízda přináší dojmy z ježdění s BMW 4 Coupé, Citroënem C5 Aircross Hybrid nebo novým Opelem Insignia GSi. V novinkách dominují články plné informací o novém modelu Maserati MC20 a také o Škodě Enyaq.

V obsahu nechybí ani speciál věnovaný přípravě na zimní období, údržbě automobilu a bezpečné jízdě. Na úplný závěr je tu velký článek pro milovníky motorsportu, konkrétně formule 1 s názvem Velká cena, kde padaly rekordy.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru