Mercedes-Benz představuje MPV nové Třídy T

Mercedes-Benz rozšiřuje portfolio modelů pro rodiny a volnočasové aktivity Místo pro celou rodinu – s možností umístit na zadní sedadla až tři dětské sedačky. Velkorysý zavazadlový prostor pro volnočasové aktivity a sportovní dobrodružství. Posuvné boční dveře pro rychlé nastupování a vystupování nebo flexibilní nakládku. Moderní design, rozsáhlá bezpečnostní výbava a rozmanitá konektivita.

Die neue Mercedes-Benz T-Klasse // The new Mercedes-Benz T-Class

To vše ztělesňuje nová Třída T, s níž Mercedes-Benz přináší do segmentu kompaktních MPV prémiový komfort a současně otvírá atraktivní vstupní bránu do světa značky s hvězdou pro cílovou skupinu soukromých zákazníků a všechny další uživatele, kteří potřebují hodně místa. Zcela nový model kombinuje všestrannou funkčnost a velkorysou nabídku prostoru s velmi kvalitní úrovní výbavy.

Die neue Mercedes-Benz T-Klasse // The new Mercedes-Benz T-Class

Nová Třída T se od běžných zvyklostí v tomto segmentu odlišuje mnoha rozmanitými prvky výbavy od standardně dodávaného informačního a zábavního systému MBUX přes elektrickou parkovací brzdu, na přání dodávaná 17“ kola z lehké slitiny, systém KEYLESS GO nebo dekorační osvětlení až po čalounění sedadel umělou kůží ARTICO/MICROCUT a různé ozdobné prvky. Díky rozsáhlé standardní bezpečnostní výbavě se sedmi airbagy a mnoha asistenčními systémy je nová Třída T moderním, spolehlivým partnerem pro rodiny a zákazníky zaměřené na aktivní trávení volného času. Ceny začínají pod hranicí 30 000 eur za model T 160 se zážehovým motorem o výkonu 75 kW (102 k), mechanickou převodovkou a základním stupněm výbavy.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru