Za dobrodružstvím s novým konceptem Citroën Ami Buggy

 Koncepční vůz Citroën My Ami Buggy Concept je vyjádřením vize modelu Ami jako volnočasového vozu, který zákazníkům umožňuje zažít zábavu při výletech v plně elektrickém „objektu mobility“ s dobrodružným stylem.

Copyright maison-vignaux @ Continental Productions

Vůz Citroën My Ami Buggy Concept nabízí řadu stylových atributů, které potvrzují jeho osobnost neohroženého a přátelského dobrodruha, který je robustní a současně energický, a zároveň byla jeho kabina bez dveří opatřena řadou různých doplňků a grafických prvků.

Prostřednictvím tohoto koncepčního vozu se designerské studio Citroën vyjádřilo naplno a bez jakýchkoliv omezení, přičemž inspiraci čerpalo mimo automobilové odvětví, ze světa stavebnic, průmyslového designu či módy. My Ami Buggy Concept se pyšní nespoutaným stylem, ale zůstává plně ukotvený v reálném životě, je zároveň hravý i funkční, estetický i ergonomický, praktický i ekologický, to vše ve službách volnočasové mikromobility.

CL.21.042.051_small

Ami Buggy je uličnicky vymyšlený koncept auta, který by si do svého dopisu Ježíškovi chtělo připsat každé dítě od 14 do 77 let.

Citroën My Ami Buggy Concept je pozvánkou pro všechny, kdo milují nezávislost a kdo se na cestách na silnicích nebo při jízdě po pláži budou chtít cítit dobrodružně. My Ami Buggy Concept je zábavný vůz určený pro víkendy, dovolenou u moře nebo v přírodě, který si uživatele získá svou praktičností. Model, který se díky svému elektrickému pohonu bude pohybovat bez hluku a emisí, nabízí požitek z jízdy v elektromobilu umocněný absencí plných dveří, takže posádka může cestovat v naprostém ponoření do okolního prostředí, ve voze, který je díky panoramatické střeše zalitý světlem.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru