Mercedes-Benz Třídy G – ikona má nový exteriér Professional

Mercedes-Benz předvádí na autosalonu IAA MOBILITY 2021 první pohled na Třídu G, automobil snů všech fanoušků terénní jízdy, v provedení pro nový modelový rok a představuje novou linii exteriéru Professional, která dodává ikoně mezi terénními vozy mimořádně markantní offroadový vzhled. Součástí standardní výbavy jsou mimo jiné ochranné mřížky před světlomety, lapače nečistot vpředu a vzadu, jakož i zesílené pneumatiky na 18“ kolech v 5paprskovém designu.

21C0555_001

Silný charakter vystaveného vozidla ještě umocňují četné prvky volitelné výbavy, například lak magno a vybrané prvky vnější a vnitřní výbavy z programu individualizace G manufaktur. Mezi nejzajímavější prvky z příplatkové nabídky pro novou linii exteriéru patří střešní nosič zavazadel a držák náhradního kola.  K němu lze mimo jiné upevnit skládací střešní stan, a Třídu G tak proměnit v „offroadový obytný vůz“. Oba prvky výbavy jsou stejně jako kola matně černé, a přispívají tak k harmonickému celkovému vzhledu. V rámci volitelně dodávané sady Night jsou kromě toho černé také kryty vnějších zpětných zrcátek, hvězda Mercedesu a označení typu. V interiéru umocňuje vysokou míru individualizace Třídy G čalounění černou kůží spolu s ozdobnými prvky G manufaktur z jasanového dřeva s otevřenými póry a černým tónováním.

21C0555_002

Nyní představená linie exteriéru je prvním výhledem na nově uspořádanou nabídku výbav pro Mercedes-Benz Třídy G, z níž si budou moci zákazníci vybírat v roce 2022. Součástí rozšířené výbavy pak bude kromě tmavě tónovaných skel zadních bočních oken a zadního okna také dekorační osvětlení s 64 barvami místo dosavadních osmi a deset barevných palet. Třída G bude kromě toho standardně vybavena také přípravou pro zábavní systém určený cestujícím na zadních sedadlech a přípravou pro tažné zařízení. Nové linie exteriéru a interiéru navíc usnadní zákazníkům konfiguraci vozu podle vlastních požadavků. Kromě základní výbavy, rozšířené pro všechny modelové varianty, budou mít zákazníci na výběr také další dvě linie exteriéru (EXCLUSIVE a AMG) a tři tematické nabídky interiéru (standardní interiér, EXCLUSIVE a SUPERIOR). Zákazníci si samozřejmě budou moci i nadále nakonfigurovat Třídu G přesně podle svých individuálních požadavků výběrem z rozmanité nabídky prvků výbavy na přání G manufaktur.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru