Nová Honda HR-V je nyní e:HEV

Honda odhalila nejnovější generaci svého populárního kompaktního SUV HR-V, u nějž je součástí standardní výbavy výkonné a citlivé dvoumotorové hnací ústrojí e:HEV. Model, který bude v Evropě k dispozici od konce roku 2021, je nejnovějším modelem v nabídce společnosti Honda nesoucím označení e:HEV (hybridní elektromobil) v návaznosti na inovovaný model CR-V a nový model Jazz, které byly uvedeny na trh v roce 2020. 

Honda HR-V e:HEV 2021

Vůz má novou výraznou integrovanou masku chladiče, zatímco tvar karoserie se vyznačuje dlouhou kapotou a ostřejšími boky, díky kterým zůstává prostor interiéru nedotčen. Střed kapoty je nízký a plochý s bočními liniemi vedoucími k základně předních sloupků, což navozuje pocit stability a bezpečnosti a dále vylepšuje vzhled SUV.

Honda HR-V e:HEV 2021

Stejně jako u exteriéru poskytuje prostorný interiér robustní vzhled SUV, avšak s moderními tkaninami a materiály příjemnými na dotek. Moderní, minimalistický vzhled s horizontálním rozložením přístrojové desky je výsledkem vzdušného interiéru a palubní desky, kde je každý prvek pečlivě umístěn tak, aby přispíval k pocitu prostornosti. Pocit prostoru umocňuje nový systém rozvádění vzduchu vytvářející clonu čerstvého vzduchu kolem jednotlivých cestujících, který proudí z průduchů ve tvaru L umístěných v horních rozích palubní desky.
Díky kompaktní integrované technologii hnacího ústrojí společnosti Honda a uspořádání středové nádrže si nový model zachoval také originální sedadla Magic Seats , která nabízejí flexibilitu sklápění a napřimování sedadel v závislosti na požadovaném prostoru pro uložení nákladu.

Model HR-V e:HEV bude v Evropě k dispozici koncem roku 2021.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru