Harley-Davidson Electra Glide Standard přináší ryzí požitek z cestování

Nový model Electra Glide Standard s moderním motorem Milwaukee-Eight 107 je ztělesněním autentického stylu cestování v sedle motocyklů Harley-Davidson. Základ konstrukce je převzatý z legendárního touringu Electra Glide a v tomto provedení nabízí věrný zážitek z cestování v duchu Harley-Davidson Grand American Touring.

 H-D Electra Glide Standard_1

Motocykl Electra Glide Standard je navržený pro jezdce, kteří se chtějí za jízdy co nejvíc odpoutat od všech běžných starostí všedního dne. Minimalistický a jednoduchý přístup dokáže posílit základní dojmy a vnímání jízdy v jedné stopě na projížďkách i dlouhých cestách. Tento elementární zážitek je klíčovým prvkem designu a konstrukce Motocyklu Electra Glide Standard.

Model v sobě nese základní stylistické prvky značky Harley-Davidson, jako je legendární kapotáž Batwing, chromované povrchy, standardní sedlové brašny a litá kola. Hlavní designové prvky jsou okořeněné chromovanými plochami, leštěnými kryty motoru a černými doplňky.

Nový model obsahuje všechny nejnovější jízdní technologie řady Harley-Davidson Touring, například elektronický tempomat, ručně nastavitelné zadní odpružení s emulzními tlumiči, přední vidlice 49 mm s dvojitým průtokovým ventilem a propojené brzdy Reflex Brembo se systémem ABS ve standardní výbavě. Absence systému infotainmentu ve srovnání s ostatními modely ještě víc odlehčuje motocykl.

Motor Milwaukee Eight se vyznačuje vysokou úrovní výkonu a kultivovaných vlastností, jaké očekávají zákazníci po celém světě. Vyniká rychlou reakcí na rukojeť plynu, dostatkem výkonu pro předjíždění a legendárním zvukem velkého dvouválce Harley-Davidson. Model je v nabídce v černé barvě Vivid Black.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru