Prague Harley Days se uskuteční v září v duchu All American

Rok 2023 se u Harley-Davidson ponese nejen v duchu oslav 120. výročí, ale chybět nebude ani již tradiční akce konce léta, Prague Harley Days! Ty se uskuteční od pátku 1. září do neděle 3. září na holešovickém Výstavišti a opět jimi vyvrcholí celá moto sezóna. Akce, která letos nese podtitul All American chce být oslavou svobody, volnosti, motocyklů a amerického životního stylu. Jako už obvykle bude spanilá jízda centrem Prahy, výstava motocyklů, family zóna pro rodiny s dětmi, koncerty, adrenalin zóna v čele s FMX exhibicemi, jízdy na motocyklech Harley-Davidson zdarma a samozřejmě propojení s Burgerfestem. Letos však hodlá Prague Harley Days, nyní s podtitulem All American, připravit velkolepou akci konce léta v duchu Ameriky a amerického životního stylu.  

Prague Harley Days začíná psát svoji druhou dekádu, a to už 11. ročník. Samozřejmostí tak opět bude spanilá jízda, ale i výstava motocyklů, custom bike show neboli soutěž přestaveb, jízdy na motocyklech Harley-Davidson zdarma, ale i vyžití pro rodiny s dětmi ve family zóně, pro milovníky adrenalinu v adrenalin zóně, kde se představí například FMX exhibice těch nejlepších jezdců, ale třeba i ukázky sportů jako je box, americký fotbal, rugby a další. Chybět nebudou ani americké káry a možnost absolvovat testovací jízdy zdarma. Návštěvníci se mohou těšit i na hudební a taneční vyžití v podobě živých koncertů nejrůznějších stylů, kapel a DJ‘s.

O dobré jídlo a pití se již tradičně postará připojený Burgerfest a dojde i na řadu kulinárních workshopů top šéfkuchařů, soutěže o ceny nejen pro jedlíky a další zábavu a show v duchu gastronomie, včetně těch největších specialit a pikantností. Do programu by se navíc po letech měl vrátit i divácky oblíbený galavečer thajského boxu. A na návštěvníky pochopitelně čeká i řada další zábavy a vyžití pro celou rodinu.

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru