Oslavy 120. výročí Harley-Davidson proběhnou v červnu v Budapešti

Evropský festival ke 120. výročí značky Harley-Davidson se uskuteční od 22. do 25. června v maďarské Budapešti. Tato akce je evropským vrcholem celoročních oslav dědictví značky Harley-Davidson a koná se necelý měsíc před slavnostními oslavami Homecoming v Milwaukee v americkém Wisconsinu, které proběhnou 13.-16. července 2023.

Budapešťská akce nebude jen oslavou 120 let historie, ale také pohledem do budoucnosti. Během čtyř dnů budou v ulicích maďarského hlavního města vystaveny nejnovější motocykly Harley-Davidson a elektrické motocykly Livewire, které budou také k dispozici pro zkušební jízdy. Na tiskové konferenci, která se konala 20. března na lodi při projížďce srdcem města po Dunaji, byla také oznámena šance vyhrát zbrusu nový motocykl Harley-Davidson Heritage Classic 114 v provedení 120th Anniversary Edition v hodnotě 26 807 eur. Tuto šanci mají všichni účastníci oslav.

Festival se bude konat v novém parku Puskás Arény – domově maďarské fotbalové reprezentace – v areálu hlavního stadionu a jeho okolí a na široké třídě přímo před impozantním stadionem. Během čtyř dnů nabitých různými akcemi bude Harley-Davidson se svými partnery pořádat obrovské množství aktivit a zábavy. Vybere si každý, počínaje bezkonkurenční nabídkou živé hudby s účastí světových umělců, včetně Airbourne, Larkina Poea, legendy Deep Purple Glenna Hughese a mezinárodně uznávaných skupin Wolfmother a The Darkness. K dispozici je široká škála typů vstupenek, od čtyřdenních a VIP vstupenek až po jednodenní vstupenky či rodinnou nedělní nabídku. Fanouškům se představí více než 50 kapel, které během festivalu zahrají na šesti scénách v areálu.

Festival ke 120. výročí Harley-Davidson bude také nezapomenutelnou oslavou všech aspektů motocyklové kultury – od široké škály příležitostí k ježdění, přes velkolepé moto show – kaskadérské kousky, freestyle motocross (FMX), trialové jízdy až po motocyklový glóbus! Velkolepá vnitřní expozice představí historické motocykly H-D, současné i budoucí, které tak ukážou 120 let historie na dvou kolech.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru