Harley-Davidson oznamuje: Discover More 2017 startuje

Harley-Davidson právě startuje již 4. ročník Discover More, projektu zaměřeného na touringové motocykly značky, jízdu snů a zážitky, na které se nezapomíná. Letos však s historicky nejexkluzivnější odměnou pro výherce, jednoho jezdce a spolujezdce, kterým výhra doslova změní život. Let do Chicaga, návštěva Muzea Harley-Davidson v Milwaukee, možnost užít si jízdu na všech touringových motocyklech H-D, volba trasy cesty snů a tour podél Velkých jezer USA, návštěva výrobní linky značky v Yorku a k tomu víkend v New Yorku s kapesným 2 000 eur, a to nejlepší na konec – vybraný touring motocykl zdarma až k vlastním dveřím!

Discover More 2015_vitez Luis Castilla

Stačí si jen do 30. dubna rezervovat a nejpozději do 15. května absolvovat zkušební jízdu na některém motocyklu Harley-Davidson z řady touringů a pak už jen čekat, zda se na vás usměje štěstí a budete mít možnost prožít týden snů v sedle H-D, týden plný zážitků, dobrodružství a poznávání, který vám zcela jistě změní život.

H-D Museum

Co vše vítězný jezdec (a spolujezdec) získá

  • Let do Chicaga
  • Osobní návštěvu Muzea Harley-Davidson v Milwaukee, včetně setkání s Billem Davidsonem, viceprezidentem Muzea a pravnukem zakladatele značky
  • Jízdu na celé řadě touringových motocyklů vybavených novým motorem Milwaukee-Eight
  • Volbu trasy jízdy snů a tour podél Velkých jezer USA
  • Návštěvu výrobní linky závodu v Yorku a možnost na vlastní oči vidět výrobu zvoleného motocyklu
  • Víkend v New Yorku s kapesným 2 000 eur
  • Dodání zvoleného motocyklu až do domu

Harley-Davidson není jen motocyklová značka, Harley-Davidson je životní styl, vášeň, a především spojovaní lidí bez ohledu na věk, profesi, sociální skupinu či národnost.  To vše je s Discover More 2017 možné prožít.

Vyrobni linka H-D York

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru