Hyundai i30 přichází s novou cenou za Czech Edition

Automobilka Hyundai uveřejnila rozšířený ceník modelů nové generace i30 liftback. Vedle kompletní nabídky motorů a výbav na standardním ceníku, který zpravidla využívají firmy, je nově v nabídce i limitovaná verze Czech Edition zaměřená na privátní zákazníky, která přináší vozy s motory o obsahu 1.0 T-GDI, resp. 1,6 CRDi, tak i 1.4 T-GDI v různých výbavách za zvýhodněné ceny.

new-generation-i30-exterior-10

Nová generace i30 láká zákazníky na vysokou úroveň užitných vlastností. Představuje volbu, která přináší užitek motoristům hledajícím hospodárný a dynamický automobil s komplexní bezpečnostní výbavou a přitažlivým designem. Jako na všechny své modely poskytuje Hyundai na novou generaci i30 pětiletou záruku bez omezení kilometrů a pět let asistenčních služeb, které jsou v ceně vozu.

Nová nabídka na standardním ceníku je rozdělena do tří stupňů výbav Entry, Trikolor a Style. Entry nabízí model i30 s motorem 1,4i v základní výbavě za nejdostupnější cenu a dieselovou 1,6 CRDi o výkonu 70 kW. Druhý stupeň Trikolor zahrnuje vozy s motorem 1,0 T-GDI o výkonu 88 kW a diesel 1,6 CRDi s výkonem 81 kW. Nejvyšší stupeň výbavy Style nabídne varianty s benzínovým motorem 1,0 T-GDI a 1,4 T-GDI a nejsilnější dieselový motor 1,6 CRDi s výkonem 100 kW.

Speciální nabídka Czech Edition je od 369 990 Kč.

V rámci limitované nabídky Czech Edition s bohatou výbavou budou moci zákazníci vybírat z benzinových motorů 1,0 T-GDI a 1,4 T-GDI a dieselové 1,6 CRDi o výkonu 81 kW. Jednotlivým motorizacím odpovídá vždy určitá úroveň výbavy Czech Edition. Všechny verze jsou dostupné s 6st. manuální převodovkou, vrcholem nabídky je verze Elite s motorem 1,4 T-GDI a 7st. dvouspojkovou převodovkou DCT, zahrnující nejvyšší výbavu vč. adaptivního tempomatu s podporou jízdy v kolonách.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru