Honda Civic desáté generace přijíždí

Pro společnost Honda představuje nový Civic zásadní posun v segmentu nižší střední třídy, protože má za sebou nejdelší program vývoje jednoho modelu v historii společnosti.

10th generation Civic

Civic je klíčový model Hondy v Evropě a je symbolem vysoké popularity a produkce značky v regionu. Mnozí evropští zákazníci považují Civic za synonymum pro značku Honda. Proto se tým konstruktérů zaměřil na dynamickou renesanci tohoto modelu.

Model těží ze své 40leté tradice a zůstává věrný původnímu konceptu Civic: „automobil pro všechny, automobil pro celý svět“. Vyznačuje se harmonií výrazného a sportovního designu a všestranné praktičnosti – se staronovým zaměřením na atraktivní jízdní dynamiku.

10th generation Civic

Sportovní charakter modelu Civic vyjadřuje jeho silueta. Civic je širší, delší a nižší než jeho předchůdci. Krátké přesahy a přesné linie prozrazují vysokou úroveň aerodynamiky. Ostrá a agresivní maska, výrazné podběhy kol a tvarované přední a zadní otvory pro vstup vzduchu zdůrazňují sportovní charakter modelu Civic.

Vůz byl od základu technicky přepracován tak, aby mohl nabídnout živou a atraktivní dynamiku. Lehká a velmi tuhá karoserie – výsledek moderních vývojových a konstrukčních postupů – doplňuje nízké těžiště a nový, propracovaný systém zavěšení se přímo podílí na jízdní dynamice.

Zcela nový interiér se vyznačuje jednoduchým a střídmým uspořádáním, novými technologiemi, výjimečným vyladěním, kvalitními materiály a nižší polohou sezení, které přinášejí řidiči pocit lepšího propojení s vozem. Druhá generace multimediálního systému Honda – Connect 2 – integruje aplikace Apple CarPlay a Android Auto.

S novým modelem Civic mají premiéru dva nové benzínové motory VTEC TURBO, které byly speciálně vyvinuty pro výkonný a úsporný provoz.

Honda Sensing je systém technologií rozšířené bezpečnosti a podpory řidiče, který je k dispozici standardně pro celou modelovou řadu.

10th generation Civic



Facebook

Nejčtenější

Nahoru