Nový Suzuki S-Cross – modernizace

Rodinný crossover Suzuki S-Cross přijíždí v omlazené podobě. S-Cross vstoupil na český trh v září 2013, kdy převzal žezlo po úspěšném modelu Suzuki SX4. Zákazníky oslovuje především svou univerzálností a praktičností. Díky prostornému a variabilnímu interiéru výborně zastane roli rodinného vozu pro každý den, systém pohonu všech kol AllGrip jej zase předurčuje k dobrodružným výpravám do přírody za každého počasí.

s-cross-22
Nyní uvádí Suzuki na trh modernizovaný S-Cross, jehož originální design zdůrazňuje terénní schopnosti vozu a jeho příslušnost k rodině crossoverů a SUV Suzuki. Navíc jde S-Cross s dobou díky aplikaci moderních přeplňovaných motorů a špičkových komunikačních technologií.

Sebevědomá tvář nového modelu S-Cross zdůrazňuje jeho dobrodružnou povahu a odkazuje na terénní ikony značky Suzuki. Off-roadový styl přídě koresponduje s větší světlou výškou, která dává plně vyniknout schopnostem inteligentního pohonu všech kol AllGrip se čtyřmi volitelnými režimy.

s-cross-2

S-Cross je poháněn zcela novými benzinovými motory řady BoosterJet. Jde o výkonné a úsporné jednotky s přeplňováním a přímým vstřikem benzinu, které nahrazují atmosférický motor 1.6 VVT. Alternativou k manuálním převodovkám je u benzinových verzí nová šestistupňová automatická převodovka s měničem, která je použita místo dříve používaného ústrojí CVT.

Bezpečnostní asistenční systémy řadí nový S-Cross mezi premianty segmentu. Adaptivní tempomat zvyšuje cestovní komfort, radarový brzdový asistent pak minimalizuje riziko střetu. Dotykově ovládaný audiosystém umožňuje přístup k aplikacím připojeného mobilního telefonu, sedmipalcový displej slouží také k zobrazení navigace a parkovací kamery.

Místo dříve používaných xenonových HID výbojek disponuje nový S-Cross vysoce výkonnými a úpornými LED diodami.

s-cross-12

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru