Světová premiéra konceptu Mitsubishi v Paříži

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) oznámila na letošním autosalonu v Paříži světovou premiéru SUV příští generace, koncepčního modelu MITSUBISHI GT-PHEV Concept. Koncept pohání propracovaný systém plug-in hybrid EV (PHEV) s trojicí elektromotorů, jenž je výsledkem vlastního vývoje MMC.

gt-phev-concept-front

Hlavní exponát na stánku MMC bude založen na myšlence vozu schopného překonávat velmi dlouhé vzdálenosti v různém terénu. Studie MITSUBISHI GT-PHEV Concept společně s různými hybridními vozy s technologií Plug-in (PHEV) a čistými elektromobily (EV) má zhmotňovat klíčový motiv expozice MMC: „Driving Beyond – A jedeme dál: SUV a elektrický pohon opět o krok kupředu.“

gt-phev-concept-rear

Společně se studií MITSUBISHI GT-PHEV Concept se na stánku MMC bude prezentovat i kompaktní SUV MITSUBISHI eX Concept poháněné systémem elektrického pohonu příští generace, stejně tak jako vozy Outlander a Outlander PHEV v evropském provedení pro rok 2017.

Outlander nabízí novou podlahovou konzolu a kvalitnější ozdobné obložení interiéru, stejně tak jako systém zmírňování následků čelní kolize od MMC, nyní i s funkcí detekce chodců, dále systém pro sledování mrtvých úhlů (BSW) a další vyspělé systémy aktivní bezpečnosti. Outlander PHEV kromě toho nabídne režim EV Priority, který upřednostňuje jízdu s pohonem pouze na elektřinu; vůz používá stejné vyspělé systémy aktivní bezpečnosti jako Outlander.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru