První pohled do interiéru Škody Kodiaq

Nová Škoda Kodiaq oslaví světovou premiéru zítra, tj. 1. září 2016 v Berlíně. Krátce před tím umožňuje česká automobilka nahlédnout do interiéru tohoto modelu. První snímky dokládají moderní a výrazný designový jazyk.

07_Kodiaq_dashboard

Interiér vozu působí výrazně a robustně. Přístrojová deska sází na přehlednost. Je rozdělena na dvě symetrické zóny určené pro řidiče a spolujezdce. Výrazné vertikální prvky, jako čtyři velké výdechy ventilace, jsou charakteristickým poznávacím znamením interiéru. Dva prostřední výdechy obklopují rozměrný displej palubního infotainment systému. Jeho hrany pokračují v horní části přístrojové desky a tvoří motiv, připomínající podobný detail na přední kapotě modelu. Velký displej je navržen v designu připomínajícím sklo. Ovládání je Simply Clever, logické a intuitivní. Veškeré ovladače a funkce jsou snadno dostupné a intuitivně koncipované.

06_Kodiaq_rear_seats04_3rd_row

Na přání se bude nabízet toto SUV i se třetí řadou sedadel. Díky možnostem sklápění, podélného posunu zadních sedadel a nastavení sklonu opěradel se může interiér přizpůsobit aktuálním přepravním potřebám co do počtu osob i množství zavazadel. S objemem 720 až 2065 l (při sklopených sedadlech po strop) nabízí pětimístná varianta největší prostor pro zavazadla ve třídě.

10_Kodiaq_boot01

Na přání jsou dodávané prvky jako je vyhřívaný věnec volantu. Je zde více než 30 Simply Clever řešení, mj. ochrana hran dveří, elektricky ovládaná dětská pojistka v zadních dveřích nebo opěrky hlavy poskytující oporu při spaní.
08_Kodiaq_glass_display

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru