Modernizovaný UP! je v nabídce i pro ČR

Nový Volkswagen up! přichází tři měsíce po světové premiéře na Ženevském autosalonu na český trh. Zákazníci již mohou nejmenší Volkswagen v modernizované podobě objednávat a na výběr mají nespočet individuálních prvků výbavy, s nimiž mohou dát najevo svůj originální styl. Na vrcholu nabídky stojí high up! s novým přeplňovaným motorem 1.0 TSI o výkonu 66 kW (90 k). 

03

 

Nabídka modelové řady se bude postupně rozšiřovat. Na začátku srpna bude následovat elektromobil e-up! a v prosinci bude zahájena výroba výbavové linie cross up!, kterou bude možné objednávat také s novým motorem 1.0 TSI.

Nový Volkswagen up! zaujme nově navrženými karosářskými prvky, novými barvami a koly, rozsáhlou výbavou s možnostmi individualizace, interiérem s moderními informačními a zábavními systémy a novým vrcholným motorem 1.0 TSI s dobrou výkonovou charakteristikou díky kombinaci přeplňování turbodmychadlem a přímého vstřikování benzinu.

Nabídka na českém trhu začíná vstupní verzí take up! s motorem 1.0/44 kW (60 k) a mechanickou převodovkou, jejíž cena byla stanovena na 219 900 Kč. Sériová výbava třídveřového modelu byla v porovnání s předchůdcem rozšířena o paket Comfort, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, elektrické ovládání oken vpředu, centrální zamykání s dálkovým zamykáním, světlomety LED pro denní svícení a ocelové náhradní kolo.

O stupeň výš stojí linie move up! s cenami od 240 900 Kč (1.0/40 kW). Sériová výbava této verze zahrnuje nad rámec linie take up! navíc rádio Composition, vstup USB, klimatizaci, 5 dveří a volant obšitý kůží. Na 283 900 Kč přijde ještě lépe vybavený high up! s motorem 1.0/55 kW (75 k) a mechanickou převodovkou. Novinkou pro high up! je motor na zemní plyn 1.0/50 kW (68 k), dodávaný dosud jen ve spojení s výbavou move up!, a také zcela nový motor 1.0 TSI/66 kW (90 k) s mechanickou převodovkou. Sériová výbava oproti linii move up! obsahuje navíc rádio Composition Phone, systém „maps+more“ s držákem pro chytrý telefon a vstupem USB včetně funkce nabíjení, zimní paket, paket Drive s tempomatem a parkovacími senzory Park Pilot a bílé dekorační osvětlení interiéru.

Zákazníci mají nad rámec sériové výbavy ještě další možnosti pro individualizaci nového modelu. Vůz přebírá z vyšších segmentů například automatickou klimatizaci Climatronic, zadní kameru, senzor deště, funkce Coming/Leaving home a multifunkční volant. Vzhled umocní exkluzivní stylistické pakety „Roof Pack“, „Design Pack“, „Colour Pack La Boca“ a „Colour Pack Polygon“. Zákazníci si tak mohou objednat vůz s černou, bílou nebo šedou střechou, ozdobnými fóliemi a atraktivními 16“ koly z lehké slitiny. Zvláštní postavení má Soundsystem beats®, který je zpočátku dostupný jako samostatný prvek výbavy na přání, ale později bude nabízen také jako samostatná linie Beats up! s odlišným designem.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru