Autodrom Most vítá jaro jízdami pro veřejnost

V pořadí třetí The Most AUTOSHOW #3 uspořádá v neděli 3. dubna společnost AUTODROM MOST. Při dni otevřených dveří si zájemci mohou detailně prohlédnout areál autodromu, jehož součástí je velký a malý závodní okruh, plochy pro výcvik bezpečné jízdy či fun aréna. 

autoshow

Hlavní program první dubnové neděle tvoří volné jízdy s vlastním vozem po závodní dráze či taxijízdy ve speciálech řízených zkušenými piloty. Vstup ani parkovné návštěvníci neplatí. Do areálu autodromu se dostanou spodní branou, kde mohou i bez problémů odstavit svůj vůz.  Po nákladné rekonstrukci posledních dvou zatáček se poprvé pro veřejnost otevře celý okruh. V době od 09:00 do 18:00 tak každý může po dráze kroužit bez omezení. Cena je stanovena na 150 korun za 10 minut jízdy.

Nebývalou ochutnávku závodní atmosféry pak nabídne polední pauza. Pořadatelé totiž vypsali závod Taxi Cup na pět kol pro všechny přítomné závodní vozy určené k taxijízdám pro veřejnost. Přesně hodinu po poledni tak za volant svých speciálů usednou například Tomáš Pekař (Clio Cup), Jiří Stránský (Nissan GT-R), Stanislav Šedivec (Corvette ZR1), Miloš Feigl (Mitsubishi EVO 9 Red Bull Edition) či Jakub Michalovič (Subaru WRX STI) za společnost AUTODROM MOST.

Závodit může ale také každý návštěvník. Soutěživé typy a řidiči se smyslem pro recesi by si neměli nechat ujít vložený závod ve slalomu „Louda Cup“. Tento závod na jedno kolo následuje po skončení Taxi Cupu. Tři nejúspěšnější účastníci soutěže získají věcnou odměnu. Startovné činí 150 korun.

VIP hostem dne otevřených dveří autodromu je tentokrát Aleš Loprais. Uspořádá pro fanoušky autogramiádu a zúájemce nechá také nahlédnout do svého dakarového speciálu.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru