Mistrovství ČR v rally má nový pohár pro vozy Peugeot 208 R2

Peugeot Sport ČR, Total ČR a Gekon Racing spojily své zkušenosti a prostředky k vytvoření společného projektu – Peugeot Total Trophy 2017. Gekon Racing, oficiální distributor závodních náhradních dílů i přestavbových kitů Peugeot a organizátor poháru se sedmiletou tradicí Citroën Racing Trophy, bude zastávat roli promotéra. Peugeot a Total budou zajišťovat materiální podporu a marketingovou propagaci poháru.

R2_Ilustracni_foto (25)

Tento nový projekt v českém motoristickém sportu představí v druhé polovině března. Zaměří se na pět soutěží v rámci MČR.

Kalendář:

  1. – 26. 3.               Valašská Rallye
    19. – 20. 5.         Rallye Český Krumlov
    16. – 17. 6.         Agrotec Petronas Rally Hustopeče
    1. – 2. 7.            Rally Bohemia Mladá Boleslav
    25. – 27. 8.         Barum Czech Rally Zlín

Soutěžní pohár bude otevřen vozům Peugeot 208 R2. Loni se v českých rallyových soutěžích fanoušci pravidelně setkávali s desítkou těchto vozů v rámci třídy 6. Posádky s vozy Peugeot 208 R2 tvořily významnou část startovního pole na všech soutěžích loňského MČR s prvními příčkami ve třídě v podání pilotů Václava Dunovského a Filipa Mareše.

Startovné pro zájemce o pohár bude činit 1200 eur bez DPH. „V ceně startovného je zahrnut packet oblečení pro jezdce i spolujezdce, mediální prezentace účastníků, pohárové VIP zázemí, vybrané roční předplatné zdarma, výhodnější ceny na pneu Pirelli a další bonusové výhody našich partnerů. Samozřejmě nejdůležitějším aspektem je po zaplacení startovného možnost bojovat o lákavé finanční prémie v poháru i možnost se přihlásit a vyjet si další finanční odměny v poháru Pirelli“, upřesňuje promotér poháru Tomáš Pletka.

Konečné umístění, tř. 6 Cílová prémie + odměny
1. místo 1000 eur + autokosmetika Sonax
2. místo   800 eur + olej Total
3. místo   500 eur + reklamní předměty Peugeot
4. místo   šek na náhradní díly v hodnotě 250 eur

Hlavní cena je voucher na 5000 eur k nákupu náhradních dílů Peugeot. Odměny za umístění budou předány po každém závodě.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru