Fiat 600e přichází na český trh

Nový Fiat 600e je již možné na českém trhu objednávat. Model představuje ideální řešení pro milovníky města i outdoorové nadšence a má být ztělesněním hodnot italského stylu a udržitelnosti. Disponuje délkou 4,17 metru a interiérem pro 5 osob. K tomu přidává elektrický dojezd přes 400 km (kombinovaný cyklus WLTP) a více než 600 km v městském cyklu WLTP. 

New600eLaPrima

K dispozici je ve dvou plně elektrických verzích – Nový Fiat 600e La Prima a Fiat (600e). Fiat (600e)  s akční cenou od 799 900 Kč vč. DPH, nabízí v základní výbavě například LED reflektorové světlomety, 7“ digitální přístrojový panel, infotainment Uconnec 10,25“ s dotykovou obrazovkou a bezdrátovou konektivitou, tempomat, 11kW palubní AC nabíječku, 100kW DC rychlonabíjení a 16“ ocelová kola s dvoubarevnými ozdobnými kryty. Je nabízen v červené barvě, jako charakteristický znak řady (RED). Jako další barevné varianty jsou k dispozici další dvě barvy: černá a bílá.

New600eRED

Vrcholná verze modelu Fiat 600e La Prima nabízí navíc například bezdotykové elektrické otevírání zavazadlového prostoru, sedadla čalouněná světlou kůží s Fiat monogramy, elektricky ovládané sedadlo řidiče v 6 směrech s bederní opěrkou a masážní funkcí, adaptivní tempomat s funkcí Stop & Go, 360° parkovací senzory včetně zadní kamery a 18“ kola z lehkých slitin v broušené úpravě.

Nový Fiat 600e La Prima je k dispozici ve 4 různých barvách, které připomínají italskou krajinu: italské slunce – Sun of Italy – metalická oranžová, italskou zemi – Earth of Italy – metalická písková, italské moře – Sea of Italy – metalická zelená a italské nebe – Sky of Italy – metalická modrá.

Foto: archiv Fiat

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru