Hyundai Tucson je po faceliftu dynamičtější

Hyundai Tucson má nyní dynamičtější vzhled, který ztělesňuje progresivní vizi budoucí mobility v podání značky. Evropský debut inovovaného modelu vyráběného v Nošovicích se uskuteční na začátku roku 2024, kdy bude taktéž zveřejněna jeho evropská specifikace. 

New Hyundai Tucson_KOR (1)

Faceliftovaný Tucson přebírá od současného modelu základ designového stylu „parametrické dynamiky“, který dále rozvíjí novými estetickými prvky. Maska chladiče na přídi má zaujmout souhrou tenkých linií a hranatých tvarů, doplněnou skrytými světlomety.

Nárazník a spodní ochranné kryty přecházejí plynule od jednoho okraje k druhému, a vytvářejí tak širší postoj. Nově navržená kola z lehké slitiny vylepšují jeho celkové proporce. Spodní ochranné panely vzadu jsou integrovány do nárazníku a horizontálně zvětšeny, což posiluje dojem širšího rozchodu kol.

Prioritou v interiéru inovovaného modelu je prostornost a praktičnost. Toho bylo dosaženo prostřednictvím horizontálního designu, který vytváří dojem otevřenosti.

New Hyundai Tucson_KOR (4)

Tento model před dvěma desetiletími vstoupil do tehdy rozvíjejícího se segmentu SUV. Jeho popularita mezi evropskými zákazníky je evidentní. Podle společnosti JATO Dynamics, která se zabývá výzkumem globálního automobilového trhu, byl Tucson v roce 2022 nejprodávanějším vozem v evropském segmentu kompaktních SUV.

Tucson je výsledkem první částečné modernizace současné generace modelové řady představené před třemi roky. Jejím cílem je zvýšit produktovou konkurenceschopnost čtvrté generace modelu Tucson. Výroba inovovaného modelu bude v nošovickém výrobním závodu zahájena v dubnu 2024, spuštění objednávek pro české zákazníky očekáváme zhruba o měsíc později.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru