Startuje Driverama – firma ze skupiny Aures Holdings pro prodej ojetin

Driverama, nejnovější technologická online platforma pro výkup a prodej ojetých automobilů v západní Evropě, uzavřela dohodu o strategickém partnerství s předním německým řetězcem autoservisů Stop+Go v jehož prostorách umístí své první mikropobočky. Jedná se o důležitý krok pro zahájení výkupu vozů v Německu, který začne v červenci.

bazar_

V rámci jednotlivých lokací Stop+Go Driverama postupně principem „store in store“ (obchod v obchodě) do konce prvního pololetí 2022 spustí více než 20 svých separátně brandovaných mikropoboček. Ty budou zákazníkům sloužit jako snadno dostupná a transparentní předávací místa pro vozy, které prodají Driveramě. První mikropobočku Driverama otevře již v červenci v Düsseldorfu.

Tyto mikropobočky budou sloužit jako fyzické inspekční body pro vozy, které Driverama vykoupí on-line. Poté, co zákazníci on-line zadají údaje, týkající se jejich vozidla, jako je model, věk, stav a počet najetých kilometrů, obdrží okamžité nacenění auta, založené na unikátním algoritmickém cenovém modelu společnosti Driverama, pracujícím s daty v reálném čase.

Po zadání podrobností o vozidle si zákazník může jednoduše sjednat schůzku pro předání svého vozu v mikropobočce Driveramy. Tam bude provedena rychlá kontrola vozu a jeho konečné nacenění.

Stop+Go je přední německý řetězec autoservisů s nejmodernějšími automobilovými dílnami, prodejem náhradních dílů, a kvalifikovanými mechaniky. Partnerství přinese atraktivní výhody pro obě společnosti, přičemž zákazníci budou moci na jednom místě využít i různé doplňkové služby. Všechna místa Stop+Go po celém Německu jsou strategicky umístěna v těsné blízkosti hustě osídlených městských center, což umožňuje Driveramě začít své aktivity v atraktivních lokalitách.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru