Máme první snímky nové Kia Sportage

Kia dnes odhalila oficiální snímky nové Sportage. Fotografie ukazují vnější a vnitřní design modelové verze pro globální trh. Poprvé v 28leté historii nejprodávanějšího SUV značky bude navíc k dispozici verze speciálně vytvořená pro evropský trh, která bude představena v září a dodána od začátku roku 2022.

Sportage_5gen_nonEU verze_01 (3)

Pátá generace modelu Sportage byla navržena ve spolupráci s designovými centry Kia v Koreji, Německu, USA a Číně. Vzhled a charakter modelu utváří nová designová filozofie značky „Spojené protiklady“, která byla představena na jaře letošního roku. Silný, elegantní design exteriéru s ostrými liniemi a povrchy navazuje na vlastnosti předchozích generací. Profil SUV rovněž zůstává věrný jeho DNA. S novým modelem poprvé v rámci modelové řady Sportage přichází i černá střecha – v jiném barevném provedení než zbytek karoserie –pomáhá akcentovat sportovní profil a současně ukazuje na dynamický C-sloupek.

Interiér orientovaný na řidiče má moderní design zaměřený na budoucnost a intuitivní technologie. High-tech prvkem je širokoformátový digitální kokpit se zakřiveným displejem a integrovanou dotykovou obrazovkou.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru