Emil Frey spouští v ČR prodej ojetých vozů

Nový projekt skupiny Emil Frey, pro nějž byla Česká republika zvolena jakožto pilotní země, nabízí vysoký švýcarský standard, nabídku kvalitních produktů a služeb i reprezentativní prodejní prostředí se servisním zázemím. Program Emil Frey Select se skládá ze tří částí: velkoobchodní prodej, nový inzertní portál prodeje ojetých vozidel a maloobchodní část provozovaná vlastní prodejní sítí nebo franšízovými partnery.

emil frey select 

Švýcarská rodinná firma Emil Frey působí v automobilovém světě už od roku 1924. Nyní prodává vozy takřka dvaceti automobilových značek. Některé z nich i v České republice, kde v roce 1992 zahájila své obchodní aktivity. Od 1. července 2016 radikálně změnila svoji pozici v rámci evropského automobilového trhu, když podepsala kupní smlouvu se skupinou PSA a stala se 100% vlastníkem poboček Peugeot a Citroën v pěti evropských zemích, včetně České republiky. Dnes je skupina Emil Frey největším distributorem automobilů v Evropě. Novým programem pro ojeté vozy Emil Frey Select, který tato skupina aktuálně spouští, hodlá ještě dále posílit obchodní význam a ziskovost firmy.

Emil Frey Select je program zaměřující se na prověřené a kvalitní ojeté vozy. Cílem projektu je výrazně posunout dosavadní standardy nabízené zákazníkům ojetých vozů, nabídnout komplex služeb zdaleka převyšující aktuální úroveň trhu a díky tomu se prosadit na trhu ojetých vozů v České republice a následně i v dalších evropských zemích.

Mezinárodní působnost skupiny Emil Frey otevřela možnosti nabídky kvalitních ojetých automobilů v rámci celé Evropy a současně poskytuje jistotu o původu a technickém stavu těchto vozů. Jedním ze zdrojů pro Emil Frey Select v ČR je dovoz ojetých vozů z EU, přičemž většina pochází z operativních leasingů či přímo od vlastních evropských prodejců Emil Frey.

Aktuální nabídka programu Emil Frey Select je k dispozici na stejnojmenném webu. Kromě certifikovaných vozidel je zde možné nalézt i nabídku ostatních vozů všech značek. V současnosti je tak možné vybírat z celkem více jak 1500 automobilů podle konkrétních požadavků, motorizací, či výbav. Všechna vozidla jsou prověřována vyškolenými odborníky, kteří je posoudí z hlediska 30 oblastí ověřujících mechanické části, vzhled, interiér a servisní historii.  

Uspěje-li vůz v této náročné zkoušce, a současně vyhoví kritériím – stáří do 8 let a nájezd do 180 000 km – získá certifikát Emil Frey Select Premium a zákazník dostane zdarma na vůz plnohodnotnou roční záruku bez omezení nájezdu platnou v celé Evropě. Záruka kryje 13 konstrukčních skupin a téměř kopíruje garanci na nová vozidla. Zákazník má možnost si přikoupit i prodlouženou záruku na 24 měsíců.

Emil Frey Select Premium znamená:

  • Pouze prověřené vozy s nájezdem do180 000 km a 8 let stáří;
  • Vozy všech značek do 3,5 t;
  • Záruka Emil Frey Select v minimální délce 12 měsíců zdarma;
  • Celoevropská platnost záruky;
  • Možnost prodloužení záruky na 24 měsíců;
  • Jednotný systém přípravy a certifikace vozidla;
  • Certifikát Emil Frey Select Premium;
  • Prohlídka zdarma po 12 měsících /10 000 km;
  • Možnost výměny vozu do 30 dnů bez udání důvodu;
  • Zvýhodněné financování a pojištění.

Kvalitní vozy starší osmi let či s nájezdem přesahujícím 180 000 km mohou být do programu Emil Frey Select zařazeny jen za předpokladu, že splní požadavky certifikace. Získají certifikát Emil Frey Select, ovšem bez nároku na plnohodnotnou záruku. Z programu jsou naopak zcela vyloučeny vozy s pochybným původem, s neověřitelnou servisní historií, po rozsáhlejší havárii či ty, které neprojdou předprodejní prohlídkou.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru