Škoda Karoq – první detaily

Příští týden 18. května se zúčastníme světové premiéry nového modelu české automobilky a přineseme našim čtenářům fotogalerii nového SUV mezi prvními. Dnes Škoda odhalila záběry detailů tohoto vozu. 

2_ŠKODA_KAROQ

Design nového modelu s četnými krystalickými prvky je pojat v duchu nového designového jazyka značky. Příď zaujme výrazným trojrozměrným designem. Mřížka chladiče s dvojitými vertikálními lamelami je orámovaná chromovanou lištou a má lichoběžníkový tvar.

Kompaktní SUV má délku 4 382 mm, šířku 1 841 mm a výšku 1 605 mm. Rozvor náprav 2 638 mm (u verze s pohonem všech kol 2 630 mm) naznačuje velký vnitřní prostor. Zavazadlový prostor má v pětimístném uspořádání interiéru základní objem 521 l. Při sklopených zadních sedadlech vzroste objem pro zavazadla na 1630 l. S volitelně dodávaným systémem zadních sedadel VarioFlex je základní velikost prostoru pro zavazadla variabilní a pohybuje se od 479 do 588 l. VarioFlex se skládá ze tří samostatných, individuálně nastavitelných sedadel, která lze v případě potřeby dokonce vyjmout z vozu. Maximální využitelný objem zavazadlového prostoru při dvoumístné konfiguraci interiéru a po vyjmutí sedadel činí 1 810 l.

Uvedení na trh je naplánováno na druhou polovinu roku 2017.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru