Naučte se jezdit sportovně a bezpečně s Ferrari anebo Maserati

V rámci zlepšování péče o zákazníky přichází Scuderia Praha s novou službou. Připravila pro ně zdarma seriál řidičských tréninků, při nichž se majitelé obou značek mohou zdokonalovat v ovládání sportovních vozů.

Scuderia_Winter_Drive_001

Nový vzdělávací a zároveň zážitkový program nese název Scuderia Driving Experience 2017 a je určený všem současným majitelům obou sportovních značek. Scuderia Praha ale chce jeho prostřednictvím oslovovat i potenciální zákazníky.

„Prodáváme jedna z nejrychlejších aut na světě, jejichž sportovní potenciál je daleko za hranicí běžného smrtelníka. Jen v loňském roce u nás přibylo do rodiny Ferrari 49 majitelů, u Maserati dokonce 104. Myslíme si, že právě možnost naučit se pod taktovkou profesionálů výkonné modely bezpečně ovládat, ale i naplno využívat jejich možnosti je to, co naši zákazníci v rámci rozšiřování služeb uvítají,“ vysvětluje výkonný ředitel Scuderia Praha Petr Kudláček.

Seriál řidičských tréninků bude probíhat pravidelně. Každý měsíc budou připravení předávat své zkušenosti zájemcům na uzavřených polygonech čeští profesionální jezdci, tovární italští instruktoři i závodníci zvučných jmen. Účast přislíbil například Josef Král, jeden z nejúspěšnějších současných českých jezdců, který jako jeden z mála Čechů testoval vůz formule 1 a jako první Čech vyhrál závod formule GP2.

První část seriálu Scuderia Driving Experience 2017 se vzhledem k příznivým sněhovým podmínkám odehrála minulý týden výjimečně na zasněženém polygonu u letiště v Dlouhé Lhotě u Příbrami. Řidiči zde měli jedinečnou možnost na modelech Maserati Levante, Ghibli a Quattroporte a Ferrari GTC4Lusso vyzkoušet, jak se sportovní vozy o výkonech několika stovek koní chovají na ledu a sněhu. Otestovali, jak bezpečně naplno brzdit, pracovat s volantem a plynem nebo vjíždět do zatáčky. Měli možnost porovnat, jak rozdílná je jízda s využitím asistenčních systémů a bez nich. Adrenalinovým zážitkem pro všechny bylo samozřejmě zvládání smyků a „driftování“, při němž řidiči trénovali projíždění zatáček „bokem napřed“.

 

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru