Maserati představuje nový GranCabrio – ikonický design a elegance s otevřenou střechou

GranCabrio je nejnovější počin značky určený pro milovníky jízdy, kteří vyžadují nejvyšší úroveň komfortu a stylu. Je to zbrusu nová a stejně elegantní otevřená verze svého dvojčete kupé, oceňovaného modelu GranTurismo.

03_Maserati_GranCabrio_Trofeo

Při uvedení na trh je vůz k dispozici ve stupni Trofeo, který je vybaven šestiválcovým spalovacím motorem Nettuno, třílitrem  s výkonem 542 k, který slouží jako nezaměnitelné řvoucí srdce nejvýkonnějších vozů značky. Nový kabriolet s trojzubcem ve znaku je stoprocentně vyroben v Itálii a kráčí ve stopách modelu GranTurismo a nabízí novou a podmanivou verzi grand toureru.

Střecha je vyrobena z látky, která je navržena tak, aby zabírala co nejméně místa při automatickém ukládání do zavazadlového prostoru – kam se složí za 14 sekund i při jízdě rychlostí až 50 km/h. Dostatek místa je zaručen i pro čtyři cestující.

05_Maserati_GranCabrio_Trofeo

Verze Spyder je pokračovatelem více než 60 let trvajícího úspěšného příběhu – kabrio varianta prvního silničního sportovního vozu Maserati 3500 GT byla představena na ženevském autosalonu v roce 1959.

GranCabrio je standardně vybaveno inovativním vyhříváním krku, které vyhřívá krk řidiče a spolujezdce ve třech různých úrovních intenzity. Větrná clona, kterou lze použít při cestování ve dvou, se skládá ručně.

Foto: Maserati

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru