Maserati Levante má svého ambasadora – olympionika Kulhavého

Jaroslav Kulhavý, zlatý biker z olympiády v Londýně a stříbrný z letošního Ria, bude i nadále ambasadorem značky Maserati. Na jeho cestě do Tokia za třetí olympijskou medailí ho bude místo dosavadního modelu Ghibli minimálně dva roky doprovázet historicky první SUV této italské značky – model Levante. Klíčky od nového modelu si Jaroslav Kulhavý oficiálně převzal v úterý 8. 11. 2016 v pražském showroomu společnosti Scuderia Praha, která má v Česku pro značky Maserati a Ferrari výhradní zastoupení.

kulhavy-scuderia

Spojení italské novinky, která není vázána pouze na kvalitní asfalt, ale může sjet i mimo silnice, se závodníkem číslo 1 v disciplíně cross country, je jen dalším logickým krokem spolupráce, kterou společnost Scuderia Praha započala s Jaroslavem Kulhavým v květnu 2015.

S Ghibli jsem si splnil klukovský sen – řídil jsem výjimečné sportovní auto, které i skvěle reprezentovalo na společenských akcích. Praktičnost ale přece jen musela trošku stranou, kolo jsem do kufru sportovního sedanu skládal samozřejmě trošku složitěji. Do Levante během chvíle bez problému dostanu dvě i tři kola, beze strachu můžu sjet do terénu, a přitom mu pořád ještě můžu říkat sporťák,“ směje se Kulhavý. „Kdyby Levante přišlo na trh dříve, nebylo by o čem přemýšlet,“ dodává.

Průběh tiskové konference nasvědčoval tomu, že se dobré vztahy mezi Scuderií Praha a Jaroslavem Kulhavým jen tak nezhorší a že se Levante, případně novější typ Maserati, na olympiádu v Tokiu v roce 2020 s Kulhavým opravdu podívá. Scuderia propůjčila Kulhavému nový vůz minimálně na dva roky.

 

Rok 2016 bude z hlediska prodejů pro Scuderii Praha i značku Maserati v České republice výjimečný, už nyní můžeme říct, že prodáme více než 100 vozů Maserati. Právě model Levante je pro nás klíčový, představuje polovinu všech prodaných vozů. A věřím, že s Jaroslavem Kulhavým budeme v tomto trendu pokračovat i v následujících letech,“ říká výkonný ředitel Scuderia Praha Petr Kudláček.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru