Autosalon Paris Motor Show speciál – Škoda konečně zveřejnila cenu nového SUV Kodiaq

Na autosalonu v Paříži se představuje Škoda Kodiaq, a to včetně dlouho očekávané prodejní ceny, kterou doposud motoristická veřejnost jen odhadovala. Model Kodiaq s motorem 1.4 TSI ACT/110 kW s pohonem všech kol a manuální převodovkou, nebo předním pohonem a automatickou převodovkou DSG je k mání za 677 900 Kč ve startovací výbavě Active. Bude možné jej objednat již počátkem října letošního roku, první vozy pak zamíří k zákazníkům v průběhu února příštího roku.

Škoda Kodiaq Paris 2016

 

Bernhard Maier, předseda představenstva Škoda Auto, představil široké veřejnosti první velké SUV značky Škoda, na tiskové konferenci. Automobilka také zveřejnila několik dalších fotografií modelu, který je v ústředí zájmu odborné i laické veřejnosti.

„Vstupujeme do úplně nového segmentu, který se těší celosvětovému růstu,“ řekl šéf Škoda Auto Česká republika Luboš Vlček. „Náš nový model má ambice dobýt nejen nové trhy, ale zejména oslovit nové skupiny zákazníků. S ohledem na první reakce odborné i laické veřejnosti při odhalení vozu pevně věříme, že se setká s úspěchem,“ nastínil obchodní plány pro nejbližší budoucnost Luboš Vlček.

Kodiaq vstupuje na tuzemský trh ve třech výbavových stupních. Základní provedení Active startující na částce 677 900 Kč nabídne bohatou výbavu – zahrnuje například 7 airbagů, dvouzónovou klimatizaci Climatronic, 17 palcová kola z lehkých slitin, infotainment Swing s 6,5“ dotykovým displejem a Bluetooth, multifunkční volant, LED denní svícení a LED zadní svítilny, střešní nosiče a další prvky komfortní výbavy. Modely s automatickou převodovkou DSG mají automaticky možnost řazení převodů pádly pod volantem. Na přání bude možné objednat výhodný paket Active Plus obsahující zadní parkovací senzory, tempomat a přední mlhové světlomety.

ko_056



Facebook

Nejčtenější

Nahoru