Motoshow v Mostě úspěšná i přes déšť

Na den otevřených dveří mosteckého autodromu pro motocyklové nadšence The Most MOTOSHOW #1 dorazilo v sobotu na 800 vyznavačů jednostopých vozidel, jejich příbuzných, přátel a známých.

motoshow 15

„Od početnější návštěvy motorkáře odradil déšť, který ustal až v odpoledních hodinách. I tak byl o volné jízdy po velkém závodním okruhu velký zájem, za celý den se jich prodalo více 300,“ konstatovala eventová manažerka společnosti AUTODROM MOST Veronika Raková.

Nejvydatnější dešťová přeháňka se přihnala po poledni, kdy se na dráhu vydali aktéři spanilé jízdy. Zúčastnit se jí mohl každý návštěvník na svém motocyklu či čtyřkolce. Koloně vévodili VIP hosté dne otevřených dveří a skvělí motocykloví okruhoví jezdci, bratři Jakub a Matěj Smržovi. V pomyslné první řadě s nimi odstartoval do spanilé jízdy i náš nejlepší Stunt Rider Martin Krátký s přítelkyní Katkou za zády. Chvíli před tím nabídli divákům adrenalinovou podívanou, která jako by popírala gravitační zákon.

motoshow 6

Kromě účasti ve spanilé jízdě uspořádali Jakub a Matěj Smržovi i autogramiádu pro fanoušky a ujali se také funkce licitátora ve dvou dražbách. V první nabízeli další kus původního asfaltu velkého závodního okruhu autodromu z roku 1983. Artefakt sestávající z asfaltu zasazeného do stříbrné destičky s vyobrazením oválu a jmény pilotů zvučných jmen, kteří se dříve po mosteckém okruhu proháněli, získala za 650 korun Alena Lebedová z Vlašimi.

motoshow 8

Do druhé aukce nabídl Matěj Smrž rukavice, s nimiž bojoval v loňském motocyklovém mistrovství Německa. Sice s ním zažily pád, a tak jsou už nepoužitelné, jako předmět do sbírky však pro fanoušky o to cennější.

motoshow 9



Facebook

Nejčtenější

Nahoru