Tesla na víkend – soutěž

Už pouze tři dny budete mít možnost si naživo prohlédnout Teslu model S 85D a zároveň si zasoutěžit o zapůjčení tohoto vozu na víkend. Vůz je vystaven v rámci Febiofestu před kinem Cinestar na pražském Andělu.

image4

Tesla model S 85D se vyjímá před budovou pražského kina Cinestar na Andělu již několik dní. Návštěvníci festivalu, ale i ostatní kolemjdoucí si jej mohou prohlédnout zblízka a současně soutěžit o jeho zapůjčení na celý víkend. Organizátor soutěže, jenž je i oficiální autodopravce festivalu Febiofest, společnost Business Lease, nabízí možnost vyhrát Teslu na víkend každému, kdo vyplní krátký soutěžní dotazník, který je k dostání na infostánku Febiofestu.

Model S 85D, který je v rámci Febiofestu vystavován, je první vůz Tesla s pohonem na všechny čtyři kola. Elektromobil pohání 2 elektromotory, každý o výkonu 140kW, a vůz je schopen na jedno nabití ujet až 400 km. V rámci produktu Tesla Experience od Business Lease mají zájemci možnost vozidlo Tesla Model S financovat prostřednictvím full operativního leasingu.

image2



Facebook

Nejčtenější

Nahoru