Začínají Karlovy Vary opět s BMW

Již dnes, v pátek 30. června 2017, začal 52. Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech, který potrvá až do příští neděle 8. července. Tradiční svátek všech fanoušků kinematografie předvede mnoho filmových premiér, festival otevře netradiční romantická komedie Pěkně Blbě (The Big Sick) režiséra Michaela Showaltera. Hosty festivalu jsou například herečka a producentka Uma Thurmanová a herec a hudebník Jeremy Renner.

P90267489_lowRes_bmw-group-at-karlovy

BMW Group Česká republika je již čtvrtým rokem v řadě Oficiálním vozem festivalu. Celkem je pro dopravu hostů i členů organizačního týmu připraveno více než šedesát vozů různých modelových řad, včetně nejnovějšího BMW řady 5.

BMW má svoji unikátní prezentaci v těsné blízkosti budovy Lázně I. Jde o originální expozici. Nedílnou součástí velkolepé stavby z ocelových profilů a kontejnerů jsou automobily a motocykly. K vidění je například vizionářský plug-in hybridní sportovní vůz BMW i8, výkonný sedan BMW M550i xDrive nebo výjimečné BMW X5 M.

BMW se v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech prezentuje ve své expozici formou sloganu JE TO MOC. Na různých místech a při různých příležitostech jsou slogany jako například MOC STYLOVÉ, MOC INTENZIVNÍ, MOC VÝKONNÉ, MOC VÝJIMEČNÉ nebo MOC VZRUŠUJÍCÍ.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru