Goodyear uvádí na trh nové rozměry letních pneumatik

Goodyear informoval novináře, že nabídku svých prémiových letních pneumatik Eagle F1 Asymmetric 6 rozšiřuje o 95 nových položek, a to především v sortimentu devatenáctipalcových a větších pneumatik.

Eagle F1 Asymmetric 6 b

Evropský automobilový trh se nadále vyvíjí směrem k vyššímu zastoupení modelů SUV a přechod na elektromobily a hybridní pohonné jednotky tento trend ještě zrychluje. Goodyear předpovídá na trhu SUV v letech 2022 až 2027 složenou roční míru růstu ve výši 5,5 %. Již v druhé polovině roku 2022 přitom SUV tvořily více než polovinu celoevropského prodeje nových vozidel.

Nové položky zahrnují pneumatiky o rozměru 19 palců a více, aby vyplnily nabídku s ohledem na nárůst tohoto segmentu trhu. Do prodeje se zaváděly již od ledna a více než 30 % z nich zahrnuje špičkové technologie typu Goodyear SoundComfort a SealTech.

Technologie Goodyear SoundComfort nabízí tišší jízdu a optimalizuje pneumatiky pro elektromobily. Všechny nové rozměry jsou navrženy tak, aby si řidiči mohli s důvěrou vybírat optimální pneumatiky bez ohledu na pohon svého vozidla.

Několik nových rozměrů je vybaveno technologií Goodyear SealTech. Tato špičková nová technologie automaticky zaceluje defekty o průměru až 5 milimetrů v běhounu pneumatiky.

Zdroj a foto: Goodyear a Temper



Facebook

Nejčtenější

Nahoru