Žhavá novinka od Peugeotu se veřejnosti předvede na Burger Street Festivalu

Skalní příznivci Peugeotu vědí, že tato francouzská automobilka vyráží vždy na přelomu jara a léta na tradiční roadshow Peugeot Emotion Day. Prostřednictvím této akce si tisíce návštěvníků mohou na vlastní kůži vyzkoušet novinky značky, přičemž většinou nechybí ani doprovodný program, soutěže a občerstvení. Letos se Peugeot rozhodl tento koncept změnit. Ovšem zábava, něco na zub a možnost projet se s nejnovějšími peugeoty zůstává na programu dál, a to dokonce v mnohem větším měřítku než dříve. V tomto roce se totiž Peugeot rozhodl spojit síly se svým partnerem, pořadatelem Burger Street Festivalu.

IMG_5426

Burger Street Festival je největší putovní food festival v Česku. Celé léto objíždí česká a moravská města a láká tisíce milovníků dobrého jídla. Škála festivalových kuchařů  nabízejících nejrůznější dobroty je nepřeberná, i když burgery v této nabídce samozřejmě jednoznačně dominují. Kromě toho se sem schází spousta lidí za skvělým kulturním programem.

Peugeot zase už více než deset let každoročně v létě objíždí česká a moravská města a láká tisíce milovníků krásných aut na testovací jízdy nových peugeotů. Peugeot a Burger Street Festival sice uzavřely partnerství už v roce 2021, nicméně každá ze společností si jela svoje akce sólo. Letos je napadlo spojit síly. A vznikl Burger Street Festival s doprovodným programem v podobě testování atraktivního fastbacku Peugeot 408.

IMG_4433

Vozy značky Peugeot byly na Burger Street Festivalu k vidění už loni a předloni. Partnerství obou společností využily desítky koncesionářů značky Peugeot jako příležitost vystavit na populárních akcích Burger Street Festivalu své novinky. V letošním roce ale toto partnerství nabylo zcela nový rozměr. Díky němu se budou tisíce návštěvníků moci projet s nejnovějším modelem značky, dynamickým fastbackem Peugeot 408, a to v jeho nejluxusnějším provedení.

Návštěvníci Burger Street Festivalu budou moci otestovat nový Peugeot 408 v 16 českých a moravských městech. Prvním z nich bude Olomouc, kde Peugeot 408 zahájí své turné už v pátek 28. dubna. Testování bude probíhat vždy od pátku do neděle v době od 10 do 18 hodin (v neděli do 17 h). Zájemci o zkušební jízdu si již nyní mohou zarezervovat termín na internetových stránkách https://www.peugeotemotionday.cz/burger-street-festival.

1_PEUGEOT_408PHEV_2022_228_FRbd

Testování modelu Peugeot 408 pro veřejnost potrvá od 28. dubna do 8. října 2023. Chcete-li tento model vyzkoušet na vlastní kůži, nezapomeňte si včas rezervovat termín na Burger Street Festivalu ve vašem městě.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru