Subaru BRZ si zařádilo na okruhu v Sosnové – první jízda

Pozvánka, která se neodmítá. Jízdy se sportovním kupé Subaru BRZ na okruhu? Určitě ano. Takže vyrážíme směr Česká Lípa, cílem je všem známý okruh v Sosnové. Česká novinářská premiéra se koná ve velkém stylu a na správném místě. Našemu nadšení odpovídá taktéž mimořádně velký zájem zákazníků, a to 191 zájemců, kteří si tento vůz už předběžně objednali. Možnosti dodávek jsou ale značně limitované a je pravděpodobné, že se nového BRZu letos dočká maximálně 80 šťastlivců.

DZ7_2007

Sportovní kupé BRZ představuje cenově atraktivní vůz, který nabídne svým uživatelům jedinečné zážitky díky silnějšímu motoru s pohonem zadních kol. Čtyřválcový boxer 2,4 l s výkonem 234 koní se šestistupňovou mechanickou nebo automatickou převodovkou umožňuje dosahovat zrychlení z 0 na 100 km/h za 6,3 sec., maximální rychlost je 226 km/h.

 

DSC_7284

Klady modelu BRZ jsou nízké těžiště, rozložení hmotnosti na obě nápravy a mimořádné jízdní vlastnosti. Nechybí ani bohatá bezpečnostní výbava, stejně jako asistenční systémy a multimediální systém. Cena začíná u verze Limited na 1 030 000 Kč, s automatickou převodovkou o 50 tisíc výš a paket STI přijde na 60 500 Kč.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru