Svezli jsme se novým Renaultem Trafic

Renault představil svůj nový sortiment výrobků Trafic pro přepravu osob, tvořený dvěma modely pro rozmanité použití, a to Renault Trafic ve verzi Combi pro velký vnitřní prostor nebo větší počet pasažérů a SpaceClass pro přepravu VIP.

_DSC0284

Trafic Combi má vyhovovat velkým rodinám, živnostníkům co chtějí využívat vůz pro práci i rodinu nebo subjektům zabývajícím se přepravou osob. Uspokojuje požadavek na určitý počet míst a pohodlí a prostor. Renault SpaceClass naopak umožňuje splnit očekávání nejnáročnějších řidičů a cestujících vyhledávajících víceúčelovost, prostor a výjimečné pohodlí.

Subjekty specializující se na dopravu turistů a VIP budou moci vybavit vůz paketem Signature a koženými sedadly, aby vytvořili skutečný prostor „business class“. Bez námahy se promění na skutečný mobilní obývací pokoj (který může pojmout až 5 naproti sobě sedících osob) se stolkem uprostřed a s otáčivými a posuvnými sedadly v druhé řadě. Zákazníci, kteří chtějí podnikat výlety, se mohou spolehnout na verzi Escapade. Je koncipována jako rekreační vozidlo a zadní trojmístnou lavici lze přeměnit na postel o délce až o délce až 1,90 m. Je vybavena sklopným stolkem a čtecí lampičkou na boku a je tak ideálním společníkem pro cestování bez jakýchkoliv omezení.

_DSC0342

Trafic Combi a Trafic SpaceClass mají novou horizontální kapotu a vertikální mřížku chladiče. Současně však je design více vytříbený díky diskrétnějším nárazníkům a více expresivní díky novým full LED světlům spojeným chromovou linií. Světelný podpis ve tvaru písmene C byl taktéž modernizován.

Součástí Renaultu Trafic v jeho verzích Combi a SpaceClass jsou nová 17“ kola z lehkých slitin, u vozidla SpaceClass s diamantovým efektem, a elegantnější okrasné kryty. Z důvodu větší harmonie jsou nová elektrická zpětná zrcátka a boční kryty v barvě karosérie. Nový vzhled vozidla doplňuje chromové obložení kolem mlhovek.

Vnitřní prostor byl zcela přepracován. Nabízí největší prostor nad sedákem v segmentu – 935 mm. Kapacita úložných prostorů v kokpitu, která dosahuje až 86 litrů, je optimalizována díky lepšímu uspořádání těchto prostor. Vozy se nabízejí ve dvou délkách a umožňují přepravit až devět osob s objemem zavazadlového prostoru až 1,8 m³.

Základní nabídku tvoří nový motor Blue dCi 110 s manuální šestistupňovou převodovkou. Následuje nový motor Blue dCi 150, který má o 5 koní navíc a manuální šestistupňovou převodovku nebo automatickou šestistupňovou převodovku EDC. A konečně vrchol nabídky tvoří pohonná jednotka Blue dCi 170, který je k dispozici s automatickou šestistupňovou převodovkou EDC.

Ceny začínají na 800 tisících Kč za Combi a lehce přes milion Kč za SpaceClass.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru