Bude nová Škoda Fabia praktická a také stylová?

Oficiální designová skica přináší první představu o interiéru čtvrté generace tohoto automobilu. Interiér malého vozu, který je postaven na modulární platformě MQB-A0 koncernu Volkswagen, má nabídnout více místa, prostornosti a svěží barvy. Součástí jsou i technologie z modelů vyšších tříd. Nová  Fabia bude mít světovou premiéru na začátku května.

210429-skoda-fabias-interior

Nová čtvrtá generace modelu je delší i širší než její předchůdce. Symetricky strukturovaná přístrojová deska se samostatně umístěnou centrální obrazovkou infotainmentu a barevnou dekorační lištou zdůrazňují šířku interiéru. Charakteristická linie pod centrální obrazovkou kopíruje motiv masky chladiče. Nový design umocňují velké kulaté boční výdechy ventilace, stejně jako barevné prvky středové konzole a vnitřní kliky předních dveří a nově navržené chromované rukojeti dveří. Jedna z designových skic také odhaluje výrazný nápis Fabia na boční straně přístrojové desky.

Velká samostatně stojící centrální obrazovka má umocňovat vizuální dojem z interiéru nového modelu. Moderní infotainment systém a další funkce vozidla tak lze pohodlně ovládat pomocí dotykového displeje. Designová skica také ukazuje individuálně konfigurovatelný digitální přístrojový panel, který je již známý z větších modelů značky a je nyní poprvé k dispozici na přání.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru