Modernizovaný Seat Ateca se představuje

Vylepšená Ateca 2020 přebírá od svého předchůdce přednosti kompaktního SUV a na první pohled zaujme vzhledem exteriéru i interiéru. Řidiči a jeho spolucestujícím navíc nabízí komplexní konektivitu a více bezpečnosti i komfortu. Mezi významné přínosy modernizace patří také vyšší hospodárnost a nižší emise.

SEAT Ateca 2020_02L

Vůz obohatil při svém uvedení na trh segment kompaktních SUV o novou dimenzi. Nová verze k tomu přidává vytříbený charakter, emocionálnější design a dynamiku. Od premiéry v roce 2016 bylo prodáno více než 300 000 vozů. Toto kompaktní SUV je díky tomu mimořádně úspěšným modelem.

SEAT Ateca 2020_06L

Modernizovaný automobil je zcela síťově propojeným automobilem. Jeho konektivita, založená na systému SEAT CONNECT, zahrnuje internetové funkce a služby a také systém Full Link. Řidič může konektivitu využívat uvnitř vozu i mimo něj. Hlasové ovládání  (prostřednictvím aktivačního zvolání „Hola Hola“) umožňuje uživatelům vstupovat do interakce s novým informačním a zábavním systémem vybaveným 9,2“ displejem pomocí hovorového jazyka.

Ateca kombinuje nejvyspělejší asistenční systémy, mezi něž patří  prediktivní adaptivní tempomat, přednárazový asistenční systém (Pre-Crash Assist), asistent pro stav nouze (Emergency Assist), asistent pro částečně automatizovanou jízdu (Travel Assist), asistent pro změnu jízdního pruhu (Side Assist) a asistent pro  vyparkování (Exit Assist). Modernizované kompaktní SUV tak nabízí posádce optimální ochranu v jakékoli jízdní situaci. Díky tomu se řadí mezi nejbezpečnější a nejkomfortnější vozidla ve svém segmentu. Navíc je vybaven novými komfortními prvky, jakými jsou vyhřívaný volant, vyhřívané sklo čelního okna s povrchovou úpravou Climacoat pro nepříznivé povětrnostní podmínky nebo asistent pro jízdu s přívěsem (Trailer Assist).

SEAT Ateca 2020_12L

Novinkou je stupeň výbavy XPERIENCE, který doplňuje výbavové linie Style a FR. Dodává novému modelu více robustnosti a terénního charakteru.

Ateca bude nabízena s řadou nových nebo optimalizovaných zážehových (TSI) a vznětových (TDI) motorů, které zvyšují úroveň ochrany životního prostředí díky nižším emisím v porovnání s předchůdcem. V roce 2019 bylo prodáno téměř 100 000 vozů. Byl to zatím nejlepší rok pro toto kompaktní SUV. Od jeho představení v roce 2016 bylo zákazníkům předáno více než 300 000 vozů. Vůz byl navržen a vyvinut v Barceloně (Martorell) a bude vyráběn v Kvasinách.

SEAT Ateca 2020_04L



Facebook

Nejčtenější

Nahoru