Maserati Ghibli představuje rebela

Maserati uvede v říjnu na trh novou limitovanou sérii vozů s názvem Ghibli Ribelle. Nových vozů pojmenovaných Ribelle, tedy „rebel“, vyrobí Maserati pouze 200 kusů pro trhy střední a východní Evropy, Blízkého východu a Afriky. Model nabídne exkluzivní design a elegantní provedení interiéru.

maserati ghibli ribelle

U nové limitované série sportovního sedanu Ghibli budou k dispozici všechny pohonné jednotky jako u standardní řady, tedy šestiválcový vidlicový turbodiesel o výkonu 275 koní a dva šestiválcové vidlicové zážehové agregáty twin-turbo o výkonu 350, respektive 430 koní. Všechny tři motory vyvinula divize Maserati Powertrain a jsou montovány v závodu Ferrari v Maranellu.

Ghibli získává díky metalickému tónu barvy Nero Ribelle nový rozměr. Důmyslný odstín karosérie je dokonale sladěný s exkluzivními leskle černými 19″ litými koly Proteo s kontrastními, laserem vyřezávanými červenými detaily. Brzdové třmeny jsou rovněž červené.

maserati ghibli ribelle2

Interiér zdobí červeno-černá přístrojová deska, černé výplně dveří a červená středová područka a sportovní volant obšitý černou kůží. Sportovně laděná sedadla (s pamětí na nastavení 12 pozic) potažená kůží nejvyšší kvality, v červené a černé barvě s kontrastním šitím jsou jen v této omezené sérii.

K této limitované sérii nabízí Maserati také volitelný balíček Ribelle Plus pro ty, kteří požadují ještě větší luxus. Balíček obsahuje laminovaná okna, která zvyšují soukromí a zlepšují tepelnou a zvukovou izolaci. Jeho součástí jsou také adaptivní matrix LED světlomety, špičkový audio systém Harman Kardon a střešní okno.

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru