Akční model Yeti Trumf na startu

Od začátku roku 2017 bude v prodeji akční model Yeti Trumf, který v sobě spojuje atraktivní výbavu a příznivou cenu. Vůz je možné objednávat již nyní v nejžádanějších motorizacích, a to i s pohonem všech kol. Kromě městského provedení se akční nabídka týká i dobrodružnější varianty Outdoor.

026-skoda-yeti
Akční model vychází ze základního výbavového stupně Active, ale je obohacen o některé komfortní prvky, které posádka na palubě ocení. Jedná se zejména o výškově nastavitelná a vyhřívaná přední sedadla s bederními opěrkami, kožený volant, vyspělý audio-informační systém Swing s pětipalcovým dotykovým displejem, přední mlhové světlomety a parkovací senzory. Na přání bude dostupný paket Trumf Plus, který za příznivých 13 000 Kč přidá například alarm, Bluetooth a další.

Trumf bude k mání s motory 1.2 TSI/81 kW, 1.4 TSI/92 kW a 2.0 TDI/81 kW. Oba zážehové agregáty lze kombinovat s přímo řazenou převodovkou i dvouspojkovým ústrojím DSG. Turbodiesel spolupracuje výhradně s manuálem, zato může pohánět buď jen přední, nebo všechna 4 kola. Doporučená prodejní cena verze Yeti Trumf 1.2 TSI s manuální převodovkou byla stanovena na 399 900 Kč.

Za prvních 8 měsíců letošního roku si Yetiho pořídilo 3910 zákazníků.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru