Atmosféra premiérového večera Škody Kodiaq

Ve čtvrtek večer v berlínském centru Kraftwerk se předvedlo nové velké SUV Kodiaq. Model se ukázal veřejnosti v rámci stylizované show s prvky tance, a to před zhruba 800 pozvanými hosty, mezi nimiž bylo mnoho mezinárodně uznávaných prominentních osobností. 

 

SKODA KODIAQ - WORLD STATIC PREMIERE, Berlin 1.9.2016

Z četných předních osobností na poli filmu, televize a sportu jmenujme vedle zlatého slavíka Karla Gotta také televizního a rozhlasového moderátora, zpěváka a herce Leoše Mareše, polskou herečku Katarzynu Bujakiewicz, její slovenskou kolegyni Évu ,Vicu‘ Kerekes a nejúspěšnější slovenskou sjezdovou lyžařku Veroniku Velez-Zuzulovou. Dále např. německá herecká esa Alinu Levshin a Charlyho Hübnera. Cestou z Postupimi se zastavil také český ministr zahraničních věcí Zaorálek.

V centru dění stál jako opakující se motiv medvěd kodiak, který žije na stejnojmenném ostrově u jižního pobřeží Aljašky a jemuž vděčí nové velké SUV značky ŠKODA za své jméno. V průběhu světelné show, uváděné pod heslem ,Discover New Grounds‘, se mísila fikce s realitou. Film promítaný na panoramatickém plátně dlouhém 66 metrů sloužil jako vhodná kulisa pro velký výstup hvězdy večera.

V rámci světové premiéry umožnili vedle předsedy představenstva společnosti ŠKODA AUTO Bernharda Maiera také šéfdesigner značky ŠKODA Jozef Kabaň nahlédnout do vývoje a designu nové ŠKODY KODIAQ.

Přinášíme největší fotogalerii premiérového večera.

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru