Audi R8 vyráží do boje na Blancpain GT Series Sprint Cup

O nadcházejícím víkendu se koná na Brands Hatch druhý podnik Blancpain GT Series Sprint Cupu.

img_5563

Český tým se opět představí s dvojicí Audi R8 LMS. Posádka vozu #75 Frank Stippler – Filip Salaquarda se pokusí zopakovat velice pěkný výsledek z Misana, kde v hlavním závodě skončila pátá. Ve voze #74 se budou střídat nováček Marlon Stockinger a Franck Perera, ti byli v Itálii blízko nejrychlejšímu času ve druhé kvalifikaci.

Závodní víkend odstartuje v sobotu dvěma volnými tréninky plánovanými na 9:40 a 14:00 místního času. Kvalifikace bude následovat v 17:00. Kvalifikační závod startuje v neděli ve 12:05 a očekávaný hlavní závod bude odstartován v 16:20.

Stejně jako ostatní závody Sprint Cupu, bude v Evropě oba závody vysílat Motors TV, zatímco Bloomberg a Eurosport odvysílají sestřihy z obou závodů. Eurosport Asia, Bloomberg a Fox Sport 3 budou závody vysílat v Asii.

Igor Salaquarda – šéf týmu I.S.R. Racing
„Závodní víkend na Brands Hatch bude zajímavou výzvou, protože celý program je vměstnán pouze do dvou dnů. Celý tým je po dobrých výkonech v Misanu na tento podnik koncentrován a budeme se snažit naše Audi R8 LMS opět dostat do popředí výsledkové listiny. Obě posádky vykročily do sezóny dobře a očekávám, že na trati, která se technickou náročností a nepředvídatelným počasím od Misana dost liší, budou opět bojovat o důležité body.“



Facebook

Nejčtenější

Nahoru